Kvalitatīvie un dabīgie
Uzņēmums «ZUCCARI» ir dibināts Itālijas ziemeļos un darbojas jau desmit gadus. Jauns, taču spēcīgs uzņēmums. Šajā laikā tas ir kļuvis par lielāko alvejas sulas ražotāju Eiropā un «ZUCCARI» produkti ir ieguvuši visaugstāko kvalitātes novērtējumu. Uzņēmuma panākumu atslēga ir alveja.
«ZUCCARI» produkti ir ne vien augstas kvalitātes, bet arī pilnīgi dabiski. Uzņēmuma mērķis ir sniegt pircējiem dabas veltes un iemācīt viņus pienācīgi rūpēties par savu veselību.
Uzņēmums visvairāk lepojas ar alvejas sulas izstrādājumiem un papaijas pulveri.
Pasaulē tiek pārdots milzum daudz izstrādājumu, kas satur alvejas sulu. Jau kopš senseniem laikiem cilvēki zina, ka alveja ir iedarbīga dabas velte ne vien lietotāja ādai, bet arī gremošanas sistēmai un imunitātei. Cenšoties izcelties citu uzņēmumu vidū, «ZUCCARI» nolēma sīki izpētīt ražošanas procesu un tādējādi iegūt pēc iespējas dabiskāku produktu.
Galvenā atšķirība ir tā, ka uzņēmuma «ZUCCARI» ražotā alvejas sula netiek pasterizēta. Tas nozīmē, ka aktīvās un organismam noderīgās sastāvdaļas netiek iznīcinātas. Mūsdienu zinātnieki ir noskaidrojuši, ka alvejas lapa satur vismaz 75 nozīmīgas barības vielas.
VITAMĪNI. Vissvarīgākie to vidū ir vitamīni ar antioksidantu īpašībām: C, E un beta karotīns (A vitamīns). Alveja ir viens no nedaudzajiem augiem pasaulē, kas satur vitamīnu B12.
MINERĀLVIELAS. Magnijs, mangāns, cinks, varš, hroms, kalcijs, nātrijs, kālijs un dzelzs.
AMINOSKĀBES. 22 aminoskābes ir olbaltumvielu būvmateriāls. Alvejas želeja satur 20 no šīm 22 aminoskābēm. Turklāt alvejas sastāvā ir visas 8 neaizstājamās aminoskābes, kuras organisms pats nespēj sintezēt un kas ir jāuzņem ar pārtiku.
CUKURS. Svarīgi monosaharīdi un polisaharīdi, kas nostiprina imūnsistēmu.
GREMOŠANAS ENZĪMI. Lipāzes un proteāzes un citi pārtiku šķeloši un gremošanu veicinoši fermenti.
AUGU IZCELSMES STERĪNI. Trīs to galvenie veidi, kam ir spēcīga pretiekaisuma iedarbība.
SAPONĪNI. Ziepjveida substances, kas veicina spēcīgu pret mikrobu iedarbību pret baktērijām, vīrusiem un sēnītēm. (piemēram, rauga un piena sēnīti).
LIGNĪNI. Pārkoksnējusies viela, kas piešķir alvejai spēju iekļūt ādas dziļākajos slāņos.
ANTRAHINONI. Organiski savienojumi no kuriem svarīgākie ir aloīns un emodīns. Kopā tiem ir spēcīga pretsāpju iedarbība. Ir noskaidrots, ka tiem piemīt antibakteriālas un pretvīrusu īpašības. Dabiskā veidā tie ir spēcīgs caurejas līdzeklis.
SALICILSKĀBE. Aspirīnam līdzīgs ķīmiskais savienojums, kam piemīt pretiekaisuma īpašības un spēj uzsūkties cauri atmirušajiem audiem.
Pircēju visaugstāk vērtētais «ZUCCARI» produkts ir tīra alvejas sula. Tai netiek pievienotas nekādas piedevas. Alvejas sula uzlabo gremošanu un imunitāti.
No dabiskās alvejas sulas tiek izgatavota arī alvejas želeja. Uzņēmuma darbinieki mēdz jokot, ka šī ir vienīgā ādai domātā želeja, kuru droši var pagaršot – tik dabiska tā ir. Želeja ir īpaši noderīga ādas problēmu novēršanai, un māmiņas Eiropā to lieto mazuļu aprūpē.
Dabiskā alvejas sula tiek izmantota arī krēma izgatavošanai. Tās saturs krēmā sasniedz veselus 96 procentus. Krēms ir piemērots gan sejas, gan ķermeņa ādas kopšanai.
Otrs veiksmīgs uzņēmuma izstrādājums ir fermentēta papaija. Mūsu organismam īpaši piemērots ir papaijas pulveris. Zinātnieki, kas pētījuši papaijas iedarbību, ir noskaidrojuši, ka šis auglis aizsargā cilvēka organismu no brīvajiem radikāļiem.
«ZUCCARI» piedāvā pircējiem arī intīmās higiēnas līdzekļu klāstu, zobu pastu un kosmētiku, kas bagātināta ar alvejas sulu.
Anitra Greivule,
Produktu menedžere