Kvalitatīvie un dabīgie «ZUCCARI» produkti
Uzņēmums «ZUCCARI» ir dibināts Itālijas ziemeļos un darbojas jau desmit gadus. Jauns, taču spēcīgs uzņēmums. Šajā laika tas ir kļuvis par lielāko alvejas sulas ražotāju Eiropa un «ZUCCARI» produkti ir ieguvuši visaugstāko kvalitātes novērtējumu. Uzņēmuma panākumu atslēga ir alveja.
«ZUCCARI» produkti ir ne vien augstas kvalitātes, bet ari pilnīgi dabiski. Uzņēmuma mērķis ir sniegt pircējiem dabas veltes un iemācīt viņus pienācīgi rūpēties par savu veselību.
Uzņēmums visvairāk lepojas ar alvejas sulas izstrādājumiem un papaijas pulveri.
Pasaule tiek pārdots milzum daudz izstrādājumu, kas satur alvejas sulu. Jau kopš senseniem laikiem cilvēki zina, ka alveja ir iedarbīga dabas velte ne vien lietotāja ādai, bet ari gremošanas sistēmai un imunitātei. Cenšoties izcelties citu uzņēmumu vidu, «ZUCCARI» nolēma sīki izpētīt ražošanas procesu un tādejādi iegūt pēc iespējas dabiskāku produktu.
Galvenā atšķirība ir tā, ka uzņēmuma «ZUCCARI» ražota alvejas sula netiek pasterizēta. Tas nozīme, ka aktīvas un organismam noderīgas sastāvdaļas netiek iznicinātas. Mūsdienu zinātnieki ir noskaidrojuši, ka alvejas lapa satur vismaz 75 nozīmīgas barības vielas.
VITAMINI. Vissvarīgākie to vidu ir vitamīni ar antioksidantu īpašībām: C, E un beta karotīns (A vitamīns). Alveja ir viens no nedaudzajiem augiem pasaule, kas satur vitamīnu B12.
MINERĀVIELAS. Magnijs, mangāns, cinks, varš, hroms, kalcijs, nātrijs, kālijs un dzelzs.
AMINOSKĀBES. 22 aminoskābes ir olbaltumvielu būvmateriāls. Alvejas želeja satur 20 no šim 22 aminoskābēm. Turklāt alvejas sastāvā ir visas 8 neaizstājamās aminoskābes, kuras organisms pats nespēj sintezēt un kas ir jāuzņem ar pārtiku.
CUKURU KOMPLEKSS. Alvejas sastāvā augstā koncentrācija ir polisaharīdi, kas veicina imūnās sistēmas darbību - paaugstina organisma pretestību un aizsardzības spējas.
GREMOŠANAS ENZĪMI. Lipāzes un proteāzes un citi pārtiku šķeloši un gremošanu veicinoši fermenti.
AUGU IZCELSMES STERĪNI. Trīs to galvenie veidi, kam ir spēcīga pretiekaisuma iedarbība.
SAPONĪNI. Ziepjveida substances, kas veicina spēcīgu pret mikrobu iedarbību pret baktērijām, vīrusiem un sēnītēm. (piemēram, rauga un piena sēnīti).
LIGNĪNI. Pārkoksnējusies viela, kas piešķir alvejai spēju iekļūt ādas dziļākajos slāņos.
ANTRAHINONA savienojumi. Alveja ir alonīna avots, kas nodrošina dziedējošu, baktericīdu un tonizējošu iedarbību. Tai piemīt izteikta pret iekaisumu, pretvīrusu un pretsēnīšu iedarbība.
Pircēju visaugstāk vērtētais «ZUCCARI» produkts ir tīra alvejas sula. Tai netiek pievienotas nekādas piedevas.
No dabiskas alvejas sulas tiek izgatavota kosmētika un uztura bagātinātāji:
- Imūnsistēmas nostiprināšanai;
- Gremošanas un vielmaiņas procesu uzlabošanai;
- Organisma attīrīšanai un lieka šķidruma izvadīšanai;
- Jaunas paaudzes produkts svara samazināšanai (projekts Re-Code);
- Sejas un ķermeņa kopšanas produkti (pretcelulīta līdzeklis, intīmās higiēnas līnija, zobu pasta, dezodorants).
Otrs veiksmīgs uzņēmuma izstrādājums ir fermentēta papaija. Zinātnieki, kas pētījuši papaijas iedarbību, ir noskaidrojuši, ka šis auglis aizsarga cilvēka organismu no brīvajiem radikāļiem.
Kāpēc ZUCCARI alveja ir atšķirīga?
Lai saglabātu alvejas sulas dabiskas īpašības, ZUCCARI laboratorija ir noteikusi stingru un novatorisku ražošanas procesu:
Anitra Greivule,
Produktu menedžere