medicine.lv skaitļos

Lietotāji online220
Aktīvie uzņēmumi12682
Nozares raksti1663
Ekspertu atbildes21477
Jautājumi un atbildes : Latvijas veselības portāls | medicīnas uzņēmumi | medicine.lv
Vai pastāvīgu galvassāpju cēlonis var būt neizgulēts smadzeņu satricinājums?
Labdien!

Man jau vairākus gadus sāp galva. Tā sāka sāpēt apmēram gadu pēc smadzeņu satricinājuma traumas. Gāju pie ārstiem uz dažām pārbaudēm, taču nopietnus izmeklējumus man neveica, un tā arī neko neatklāja. Tagad man ir 14 gadi. Galvassāpes sākās, kad gāju 2.klasē(man bija 8 gadi).
Kāds varētu būt cēlonis? Kārtīgi neizgulēts smadzeņu satricinājums?
Atbild:
Dr. Anda Kariņa
Labdien! Mans ieteikums ir veikt galvas magnētiskās rezonanses izmeklējumu. Biežākais galvassāpju cēlonis ir tā saucamā tenzijas cefalģija, ko izraisi saspringti sprandas daļas muskuļi. Tomēr, ņemot vērā ilgo galvassāpju stāžu, nebūtu droši izslēgt citus cēloņus....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Kā saglabāt baltus zobus smēķētājam?
Labdien!

Es nesmēķēju daudz - vidēji 3 cigaretes dienā.
Zinu tādus, kas velk puspaku-paku dienā, bet viņiem zobi balti kā pērlītes. Rodas jautājums - kā?
Mani zobi varētu būt baltāki, ir mazliet dzelteni, bet ne daudz.

Tad man jautājumi tādi:
1. Vai 3 cigaretes dienā arī ļoti kaitē zobiem?
2. Kāpēc tiem, kas pīpē puspaku-paku dienā gadās balti zobi?
3. Vai ir kādi īpaši zobu kopšanas rituāli, lai var nedaudz smēķēt, bet tai pat laikā skaistus zobus kopt?

Paldies!
Atbild:
dr. Piskunova
Labvakar! Kā ārste, es Jums kategoriski iesaku atmest smēķēšanu. Smēķēšana kaitē veselībai. Zobus varēsiet sākt balināt, kad atteiksieties no smēķēšanas....

Zobārstniecība / mutes veselība

Vai skaistumkopšanas kursi Anglijā ļauj man strādāt Latvijā?
Labdien!
Vēlējos uzzināt pareizo nosaukumu manai profesijai, ko esmu ieguvusi Anglijā.
Pirmo gadu studēju "Beauty therapy level 2", kas ietvēra manikīru, pedikīru, vaksāciju, skropstu un uzacu korekciju, make-up aplikāciju, sejas kopšanu, šogad studēju "Beauty therapy level 3 massage, face&body electrotherapy", kas ietver dažādas relaksējošas masāžas (indiešu galvas masāžu, zviedru,karsto akmeņu), augstas frekvences strāvas elektrods, galvanic, vacuum suction facials, mikrodermabrāziju, aromaterapiju u.c. jeb daudz un dažādas terapijas.
Plānoju atgriezties pēc studijām Latvijā, taču saprotu, ka par kosmetologu sevi saukt nevaru, jo šie ir 2 gadu kursi, kuros ir bijis tikai neliels ieskats anatomijā, kas nemaz nav tik padziļināta.
Ja es atgrieztos, vai man vajadzētu pārkvalificēties un sākt visu no gala? Vai varbūt es varētu studēt kaut ko papildus, kas man sniegtu plašākas iespējas?
Liels paldies jau iepriekš, ceru, ka spēsiet man sniegt atbildi.
Atbild:
mikropigmentācijas centrs PMC
Labdien! Diemžēl mēs nevaram sniegt atbildi uz šo jautājumu, taču, iespējams, ka Jums palīdzēs Kosmētikas skolā - www.kosmetikasskola.lv...
Atbild:
Inese Cīrule, direktore
Labdien! Paldies par jautājumu. Lai Jūs varētu Latvijā strādāt par Kosmētiķi, Jums jāsaņem Kosmētiķa kvalifikācija atbilstoši profesijas standartiem. Atgriežoties Latvijā pēc mācībām ārzemēs, Jūs varat doties uz jebkuru mācību iestādi, kas sagatavo jaunos kosmētiķus, un ar viņiem risināt jautājumu par turpmākajām mācībām. Protams, daļu no kursiem varēs ieskaitīt pēc veiksmīgas pārbaudes darbu nokārtošanas. Ja Jums nepieciešama papildus informācija, zvaniet +371 26556816 vai rakstiet...

Skaistumkopšanas saloni

Kādas pazīmes var liecināt par epilepsiju?
Labdien!

Kādas pazīmes var liecināt par epilepsiju? Par šo visu meklēju internetā, bet neko prātīgu neatradu.
Kad man bija kādi 4 vai 3 gadi man atklāja epilepsiju. Es lietoju zāles, un tad ārsti pateica, ka viss it kā ir kārtībā un lēnām tās var pārtraukt lietot.

Vai staigāšana naktī arī var būt viena no epilepsijas pazīmēm?

Atbild:
Iveta Līce,ģimenes ārsts
Labdien! Staigāšana naktī var būt viena no pazīmēm. Visprātīgāk būtu veikt elektroencefalogrāfiju,lai konstatētu, vai galvas smadzenes parāda kaut kādu epileptisku aktivitāti un pēc tam doties uz vizīti pie neirologa. Lai veicas!...

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Vai bērnam drīkst lietot intīmās higiēnas ziepes?
Labdien!
Jau divus rītus esmu pamanījusi, ka meitiņai (4 gadi) ir īpatnēja urīna smaka - varētu teikt tāda kā pieaugušam cilvekam. Pēc acetona neož. Higiēnu ievērojam.
Vai tas varētu būt no tā, ka bērns iet bernudārzā un dzer samērā maz, jo mājās viņa dzer labi?
Un vai bērnu drīkst mazgāt ar ziepēm, kuras paredzētas intīmajai higiēnai (piem. vagisan)? Paldies.
Atbild:
pediatrs Ivars Strazds.
Labdien! Šķidruma uzņemšana nekad par daudz nevar būt. Vagisan ziepes nevajadzētu izmantot, tā vietā vajadzētu izmantot tīru ūdeni. Ar cieņu dr.Ivars Strazds....

Pediatrija / bērnu veselība

Vai no atkārtotiem kodumiem organismam izveidojas imunitāte pret ērču encefalītu?
Labdien!

23.sept.paziņai mežā iekoda divas ērces. Ērces tika noņemtas, koduma vietās ir izveidojies apsārtums, apmēram divu centu lielumā. Lieta tāda, ka paziņai arī agrāk pēc meža ampeklējuma ir kodušas ērces, pat ir bijušas 11 gab.vienā reizē, toreiz izpalika bez sekām. Viņa arī šoreiz negriezās pie ārsta pēc palīdzības, jo nodomāja, ka nekas slikts nebūs, jo nav jau pirmo reizi. Šodien gan viņa griezās ātrās palīdzības stacijā pēc padoma, tā mums te ir blakus Purvciemā, ārste teica, ka nu jau par vēlu ko darīt, vienīgais informēt ģim.ārstu un novēroties pie infektologa.

Tad mums radās tāds jautājums, vai no tā, ka tik daudz jau iepriekš ir kodušas ērces, un nekas nenotika, organismam varēja izveidoties kaut kāda imunitāte pret ērču encefalītu vai Laima slimību? Liels paldies jau iepriekš!
Atbild:
Dr. Anda Kariņa
Labdien! To var pārbaudīt asinsanalīzē, nosakot antivielas IgM un IgG ērču encefalītam un IgM, IgG Borrelia burgdorferi. Jāpiemin, ka Laima slimībai antivielas parādīsies apmēram 6 nedēļas pēc ērces koduma.

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Kāpēc metāla inleja regulāri krīt ārā?
Sveiki.
Man ir priekšējā zobā metāla inleja ar kroni. 9 mēnešus noturējās, izkrita. Aizgāju pie zobārsta, iecementēja atpakaļ. Pagājis ir mēnesis, sāk kustēties. Ne tā, ka kristu ārā, bet nu stingri arī nav.
Kāpēc tā? Pārāk maz cementa ielikts vai kas tur pa vainu?

Lasīju, ka tos cementus varot nopirkt aptiekās, tā tiešām ir? Varbūt nopirkt un pašai cementēt ikreiz, kad izkritis? Nevis tik rakstīties un rakstīties pie zobārsta.
Atbild:
dr. S. Piskunova
Labvakar! Ja inleja Jums atcementējas atkārtoti, šaubos, ka vaina ir cementā. Jāmin, ka cementus šim gadījumam aptiekās nepārdod. Tomēr Jums jāgriežas pie sava zobārsta, lai noskaidrotu iemeslu Jūsu problēmai. Esat vesels!...

Zobārstniecība / mutes veselība

Kāpēc kāja regulāri ir nejutīga?
Sveiki.

Man ir 31 gads, ar epilepsiju saslimu, kad bija 22. Lēkmes nav bijušas jau 7 gadus. Dzīvoju Anglijā.
Pāris mēnešus atpakaļ darbā pēkšņi kļuva nejutīga viena kāja - burtiski paralizēta, vilkās pa zemi. Pēc kādām 3 sekundēm kāja atkal palika jutīga. Kritu panikā un ātri devos uz ģērbtuvi, lai ietu mājās, taču tālu netiku, jo kāja atkal palika nejutīga. Tā tas turpinājās. 1 minūti jutīga, 3 sekundes absolūti paralizēta, nejutīga un ļoti smaga.
Pēc stundas beidzot tiku mājās, taču nejutīguma viļņi turpinājās vēl dažas stundas. Sajūta mokoša.
Pēdējo 3 mēnešu laikā situācija atkārtojas. Esmu kritusi, līdz ar nejutīgumu ir visa ķermeņa vājums un sajūta, ka sāksies pilna lēkme. Nu jau esmu pamanījusi - katru reizi, kad sabīstos, labā kāja paliek smaga un nejutīga.
Ārsti un profesors pateica, ka tas nav saistīts ar epilepsiju un viņi nekādi nevar palīdzēt. Uz Latviju nevaru atlidot, jo man pat bail iziet no mājām, lai nenokristu, kur nu vēl lidot.
Lūdzu, ja Jums ir kāda nojausma, kas tas varētu būt, dodiet padomu.

Atbild:
Dr. Anda Kariņa
Labdien! Man grūti komentēt, jo neesmu neirologs. Iesaku konsultēties ar neirologu un izdarīt izmeklējumus, ieskaitot MRI, lai noskaidrotu cēloni....
Atbild:
Iveta Līce,ģimenes ārsts
Labvakar! Domāju, ka bez nopietnas izmeklēšanas neviens neko nepateiks. Ja nejūtīgums saistīts ar vienu kāju, tad tam nav sakara ar epilepsiju, drīzāk ar mugurkaulu un nervu saknītēm. Nepieciešama izmeklēšana un neirologa konsultācija....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Kā stabilizēt ciklu pēc dzemdībām?
Labdien!

Dzemdības bija 28.janvārī, bet mēnešreizes parādās tikai vienu reizi ik pēc trīs mēnešiem. Vai tas ir normāli? Ko man darīt, lai stabilizētu ciklu?

Atbild:
Maija Broša Rīgas 1. slimnīca, ginekologs
Labdien! Pēc dzemdībām normāls cikls var atjaunoties gada laikā. Iesaku apmeklēt savu ginekologu, jo bez apskates nevar izdarīt secinājumus....

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Vai Noofen drīkst lietot ar alkoholu?
Labdien!
Tika izrakstīts Noofen. Tuvojas ballīte. Jautājums - vai varu dzert alkoholu, vai var notikt kas slikts, ja jā, tad kas?
Ja varu, tad kāda veida alkoholu un cik daudz?
Vai var dzert, ja tajā dienā izlaidīšu tablešu ieņemšanu?
Paldies
Atbild:
Medicine.lv
Labdien! Noofen ir trankvilizators, līdz ar to alkoholu tā lietošanas laikā lietot nedrīkst....

Neiroloģija / nervu sistēmas saslimšanas

Vai jāiet pie ginekologa, ja nav sūdzību?
Labdien!
Man ir 24 gadi, nekad neesmu bijusi pie ginekologa.
Man ir bijis tikai viens partneris, ar to arī ir dzimumdzīve. To uzsāku pirms diviem gadiem, tātad atbilstošā vecumā. Ar ciklu viss kārtībā, ok nelietoju.
Pēdējā laikā domāju - vai man ir jāiet pie ginekologa, ja man nav sūdzību?
Atbild:
Medicine.lv
Labdien! Arī tad, ja Jums nav nekādu sūdzību vai veselības problēmu, reizi gadā ir jāveic profilaktiskā apskate pie ginekologa. Dažādās saslimšanas iesākumā var noritēt bez simptomiem, taču to laicīga diagnostika ir ārkārtīgi būtiska sekmīgai ārstēšanai....

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Ko nozīmē "viegla smadzeņu disfunkcija"?
Labdien!

Man ir 20 gadi, un pavisam nesen uzzināju, ka dzimšanas brīdī konstatēja vieglu smadzeņu disfunkciju. Vai varat pateikt, kā tā izpaužas?
Atbild:
Iveta Līce,ģim. ārsts
Labdien! Viegla smadzeņu disfunkcija var izpausties kā samaņas zudums, krampji. Taču cilvēkam augot, tas parasti izzūd uz smadzeņu attīstības rēķina, un sekas parasti neatstāj. Ja nekādu sūdzību patreiz nav, tad par to nav jāuztraucas. Kas bijis, bijis. Lai veicas....
Atbild:
Dr. Anda Kariņa
Labdien! Grūti paskaidrot, neko nezinot par simptomiem un apstākļiem dzimšanas brīdī. Iespējams, ka dzemdībās bija sarežģījumi, un jaundzimušajam bija kādi hipoksijas (skābekļa piegādes trūkuma) izraisīti pārejoši neiroloģiski simptomi. Piemēram, uzreiz nekliedza, bija muskuļu tonusa izmaiņas. Parasti vieglos gadījumos tas paliekošas sekas neatstāj....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Vai ir iespējams atbrīvoties no pumpu rētām?
Labdien.
Situācija tāda - man pec pumpām uz sejas (pieres) paliek plankumi, rētas. Tas jau ir apm. 2-3 gadus. Seja ir raiba, plankumaina un to var ļoti labi pamanīt. Vai ir iespējams no rētām atbrīvoties? Lai seja iegūtu normālu toni?
Atbild:
Ludmila Stavro-Freiberga, ārsts-kosmetologs, klīnika Panacea pro.
Labdien! Šo problēmu varētu risināt ar dažādām procedūrām, t.i., ķīmiskais pīlings, fotoatjaunošana, plazmaliftings, lāzerslīpēšana, bet, lai piemeklētu konkrēti Jums vispiemērotāko, tad tomēr Jūs būtu jāredz klātienē. Tāpēc vispareizākais būtu vispirms atnākt uz konsultāciju. Konsultācijas cena 15 Eur....
Atbild:
Anna Bērziņa
Labdien! Ir dažādas iespējas, kā ādas izskatu uzlabot pēc iekaisīgu izsitumu atstātām paliekām - pigmentācijas un rētām. Klīnikā pieejami vairāki veidi procedūru, kas ādas izskatu var uzlabot - intensīvi pulsējošās gaismas iekārta, frakcionētā radiofrekvence. Lai izvērtētu ādas stāvokli un rekomendētu piemērotāko ārstēšanas metodi, jākonsultējas klātienē....

Dermatoloģija / ādas veselība

Kāpēc pēc urinēšanas jūtamas sāpes ap nabu?
Sveiki!
Man, pieceļoties naktī un ejot uz tualeti, kā arī no rīta pēc urinēšanas jūtamas sāpes ap nabu, tādas kā velkošas! Pie ģimenes ārsta tikšu tikai pēc nedēļas! Bet sāpes tiešām nepatīkamas. Kas varētu būt par iemeslu?
Jau iepriekš liels paldies par atbildi!
Atbild:
Iveta Līce,ģimenes ārsts
Labdien! Pēc aprakstītajiem simptomiem jādomā, ka tas ir akūts urīnpūšļa iekaisums. Līdz ģimenes ārsta apmeklējumam iesaku lietot Tabletes No-spa 2-3reizes dienā, Urinal acut-to var nopirkt aptiekā bez receptes. Jālieto daudz šķidruma, lai urīnceļi skalojas. Vislabāk dzert miltenes lapu tēju vai Dr.Tereško tēju urīnpūslim. Labu veselību!...

Uroloģija / nefroloģija

Vai ar hormonalās kontracepcijas palīdzību ir iespējams normalizēt vielmaiņas darbību?
Labdien!

Vai ar hormonalās kontracepcijas palīdzību ir iespējams normalizēt un uzlabot vielmaiņas darbību? Paldies.
Atbild:
Maija Broša Rīgas 1. slimnīca, ginekologs
Labdien! Vielmaiņa ir vielu ķīmiskas pārvērtības dzīvajā organismā. Cilvēks sev nepieciešamās vielas uzņem ar uzturu. Mūsu organisma vielmaiņai ir nepieciešamas gan organiskas vielas, gan neorganiskas vielas. Uzņemtās vielas organismā tiek pārveidotas. Ir divu veidu procesi, kurus novēro vielmaiņas laikā: 1. asimilācija, t.i., jaunu vielu veidošana no uzņemtajām barības vielām, 2. disimilācija, t.i., uzņemto vielu noārdīšana un galaproduktu izvadīšana. Tātad cilvēka organismā...

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Kāds varētu būt šo simptomu cēlonis?
Labrīt!
Jau 16. dienu periodiski sāp galva dažādos veidos, pēdējās dienās pievienojas arī aukstums, neliels nespēks abās rokās, panikas lēkmes, svīšanas lēkmes, nelieli apjukumi, tādi kā apziņas traucējumi, sajūta, ka pēkšņi nomiršu, aizmirsīšu ceļu, aizmirsīšu, kur gāju.
Pieraksts pie neirologa vēl nedēļu jāpagaida. Pagaidām dzeru Ibumetin, Ibuprofen, Paracetamol, Magneb6.
Kas tas varētu būt? Vai mana dzīvība ir drošībā?
Atbild:
A.Kariņa ģimenes ārsts
Labdien! Pēc apraksta šķiet, ka Jums ir veģetatīvās nervu sistēmas regulācijas traucējumi. Somatormi (agrāk sauca par veģetatīvo distoniju) un tenzijas cefalģija. Bez izmeklēšanas pilnīgi droši apgalvot nevar, tāpēc nepieciešama ārsta vizīte. Parasti šādas slimības saistītas ar ilgstošu stresu, pārāk ilgām darba stundām, ilgām stundām pie datora. Jūsu dzīvībai nekas nedraud!...

Neiroloģija / nervu sistēmas saslimšanas

Cik liela tuvredzība pieļaujama?
Labdien!
Lai pagarinātu autovadītāja apliecību un izietu medicīnisko komisiju, cik liela tuvredzība ir pieļaujama? Man 43, -6, lietoju lēcas. Paldies!
Atbild:
Dr.Gunta Blezūra, LAAC oftalmoloģe
Labdien! Lai pagarinātu autovadītāja apliecības medicīnas izziņu, redzei ar korekciju (t.i., ar brillēm vai kontaktlēcām) jāatbilst noteiktiem kritērijiem. Briļļu vai kontaktlēcu stiprumam nav nozīmes....
Atbild:
Ilona Mitre, acu ārsts
Labdien! Lai pagarinātu autovadītāja apliecību, būtisks ir Jūsu redzes asums ar šīm -6.0 kontaktlēcām vai brillēm. Tuvredzības pakāpei vai stiprumam nav nozīmes. Uzliekot -6.0 kontaktlēcas, Jums ir jāredz vismaz 50% no redzes tabulas ar katru aci atsevišķi. Ar cieņu, dr.Mitre...

Acis, optika / acu veselība

Kāpēc menstruācijām raksturīga strutaina smaka?
Labdien!
Man jau 1 gadu ir Mirena,jo bija endometrija hiperplāzija. Man ir 52 gadi.
MR ir palikušas vieglākas, pēdējos mēnešus vispār tikai smērējas dažas dienas brūni izdalījumi. Bet tad pēķšņi augustā smērēšanās ilga no 1.aug.-17. aug. Tagad, 11. septembrī, parādījās MR, ko nevar saukt par smērēšanos, bet par normālām MR.
Tas, kas mani uztrauc, ir to nepatīkamā smaka, kas nav raksturīga mēnešreizēm. Smaka atgādina strutu smaku, taču izdalījumi nav strutaini, bet sarkani. Pie ārsta rinda tikai oktobra beigās.
Ko man lietot, lai novērstu smaku? Kāds varētu būt cēlonis?
Atbild:
dr.Marina Čēma-Ozoliņa ginekologs www.aklinika.lv
Labdien! Jūs vajag izmeklēt, lai pateiktu, kas ar Jums notiek. Cēloņi var būt dažādi....

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Vai vingrošana palīdzētu?
Sveicināti!
Man jau gadu sāp astes kauls. Ilgāk par 20 min. nevaru nosēdēt. Pie ārstiem iet nepatīk, jo ir gana daudz veselības problēmu. Pašai ir tikai 20 gadi. Negribu sūdzēties kādam par to, ka jūtos slikti. Man ir neliela mugurkaula skolioze, arī ar sprandu ir problēmas, tikai nezinu kādas, jo neesmu bijusi pie speciālista. Ko vislabāk darīt? Vingrot?
Atbild:
Ilze Bērziņa, fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārste, Reh. centrs "Līgatne"
Sveika! Stājas problēmu gadījumā vingrošana noteikti var palīdzēt, ja vien to dara pareizi (atdilstoši Jūsu muskuļu un skeleta stāvoklim). Vajadzētu tomēr ar speciālistu pakonsultēties....

Fizioterapija

Vai tad, ja ir varikozās vēnas, drīkst apmeklēt vakuumasāžas procedūras?
Labdien!

Vai tad, ja ir varikozas vēnas vienā kājā (sūdzību nav), drīkst vai nedrīkst apmeklēt vakuumasāžas procedūras (saucamos "zābakus")?
Atbild:
Dr. Mauriņa vēnu un lāzermedicīnas klīnika
Labdien! Vakuums nav ieteicams, jo, ja varikoze ir tuvu ādai, tad tā palielināsies. Limfdrenāža jeb zābaki ir ieteicami, bet katrs gadījums ir individuāls - iesakām konsultēties ar flebologu Kristīne Šaberte 37129138948...
Atbild:
Uldis Maurins MD, PhD Head of Dr Maurins Vein Clinic
Labdien! Intermitējošo kompresiju jeb tautā sauktu par “zābakiem” drīkst veikt, bet tā nav vakummasāža. Vakummasāža vēnu saslimšanu gadījumā nav vēlama....
Atbild:
Medicine.lv
Labdien! Varikozas vēnas ir viena no vakuummasāžas kontrindikācijām - ar šādu diagnozi šāda veida procedūras apmeklēt nedrīkt....

Fleboloģija / vēnu saslimšanas

Kas varētu būt veidojums zem sēklinieka?
Sveiki!
Man ir 15 gadi, it kā viss labi, taču zem sēklinieka ir izveidojies kaut kāds veidojums. Liekas pat, ka kaut kas līdzīgs sēkliniekam.
Vai varētu pateikt, kas tas var būt?
Atbild:
Medicine.lv
Labdien! Diemžēl, neredzot veidojumu un neveicot izmeklēšanu, nav iespējams uzstādīt diagnozi. Jums jāvēršas pie urologa....

Uroloģija / nefroloģija

Vai mēnešreizes var pazust stresa un fiziskās slodzes dēļ?
Labdien!
Man šobrīd ir diezgan liela fiziska slodze un stress. Mēnešreizes man jau nav bijušas 2 mēnešus, tagad rit trešais mēnesis un vēl nav bijušas.
Kāds patiesais iemesls mēnešreižu zudumam varētu būt? Vai tiešām stress un fizikā slodze?
Atbild:
Medicine.lv
Labdien! Menstruālo ciklu patiešām var ietekmēt fiziskā slodze un stress, taču menstruācijas var izzust vairāku faktoru ietekmē. Precīzu diagnozi uzstādīt būs iespējams tikai, veicot atbilstošas izmeklēšanas. Jums jāvēršas pie sava ginekologa....

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības