medicine.lv skaitļos

Lietotāji online208
Aktīvie uzņēmumi12687
Nozares raksti1666
Ekspertu atbildes21477
Jautājumi un atbildes : Latvijas veselības portāls | medicīnas uzņēmumi | medicine.lv
Ko es varu darīt ja manam dēlām ir skleroze?
Labdien!
Dēlam (9gadi) rentgenoloģiski uzstādīta - Skolioze 18 * , S1 Spina bifida. Puikam arī vizuāli viens plecs uzrauts, šķībs krūšu kurvis, iegurnis. Ko es varu darīt lietas labā? Vai manuālā terapija līdzēs? Kā ir ar peldēšanu?
Atbild:
Mugurkaula veselības centrs M. Nometņu 28 (Āgenskalns), Rīga Tālr. 67327202, mob. 26438625
Bērnam jānostiprina muskulatūra, lai problēma neprogresētu. Vingrošana un peldēšana lieti noderētu. Laimdota Karpinska, sertificēta fizioterapeite Mugurkaula veselības centrs M. Nometņu 28 (Āgenskalns), Rīga Tālr. 67327202, mob. 26438625

Pediatrija / bērnu veselība

Ko darīt, ja iesnas nepāriet?
Labdien!
Man diezgan bieži ir iesnas, taču pēdējā laikā šņaucot degunu, esmu ievērojusi, ka iesnās ir reizēm (pēdējā laikā jau biežāk) arī melni izdalījumi. Sākumā to ievēroju, kad sāku lietot dzelzi, taču nu jau kādu laiku nelietoju un tās nepazūd, par ko tas varētu liecināt?
Atbild:
Ilona Ābele Veselības centrs Aparmita A. Deglava iela 26b, Rīga, 67298039 Tomsona iela 39, Rīga, 67371515
Labdien! Vajadzēt aiziet pie LOR uz konsultāciju, lai apskatās, kas varētu būt par cēloni pašā deguna dobumā. Ilona Ābele Veselības centrs Aparmita A. Deglava iela 26b, Rīga, 67298039 Tomsona iela 39, Rīga, 67371515...

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Sāp muguras kreisajā daļā, apmēram zem krūštura lencītes, varbūt pat zemāk, sāpes vairāk jūtamas, kad apguļos gultā un guļot uz labā sāna, ko darīt?
Labdien!
Man ir 26.gadi. Sāp muguras kreisajā daļā, apmēram zem krūštura lencītes, varbūt pat zemāk, sāpes vairāk jūtamas, kad apguļos gultā un guļot uz labā sāna? Pie kāda daktera man griezties, vai tas var būt nieres? Ģimenes ārsts nederēs, jo tas ir laukos, bet uz turieni vairs nebraucu.
Atbild:
A.Sizova,
Labdien! Pēc Jūsu apraksta, Jums vajadzētu konsultēties pie neiropatologa.

Neiroloģija / nervu sistēmas saslimšanas

Ko šī asiņošana varētu nozīmēt?
Labvakar!
Man ir 35 gadi, ginekologu apmeklēju 2 reizes gada, 3 mēnešus atpakaļ man no dzemdes izoperēja polipu un uztaisīja dzemdes abrāziju, pēc otrām mēnešreizēm, desmitajā dienā, pēc dzimumakta parādījās asiņošana, un pēc nākamā atkal pēc 10 dienām parādījās tāda pati asiņošana. Ko tas varētu nozīmēt?
Atbild:
A.Sizova,
Labdien! Jums vajadzētu veikt ultrasonogrāfiju un diagnosticēt, vai nav izveidojies jauns polips. Ultrasonogrāfiju varat veikt D.N.S. SIA iepriekš pierakstoties 67331000, cena 15,00 Ls.

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Man ir bumbulis, centimetru virs zoba, kas tas varētu būt?
Labdien!
Sakiet lūdzu, man, 6 mēnešus atpakaļ, centimetru virs zoba, zem smaganas, parādījās bumbulis. Sākumā tas bija mazs, bet ar laiku paliek lielāks, nekas nesāp. Biju 2 reizes uztaisīt rentgenu, ārst teica, ka visiem, arī blakus esošiem zobiem, kanāli labi aizpildīti un nav nekādu iekaisuma procesu. Bumbulis paliek lielāks, kas tas varētu būt?
Paldies!
Atbild:
X-Dental zobārstniecības klīnika Hospitāļu 23-201, Rīga Reģistratūra 67288394 Mobilais tālrunis 28663728
Uz šo jautājumu neklātienē atbildēt būtu ļoti nepareizi, pacientam noteikti jāgriežas pie zobārsta atkārtoti! X-Dental zobārstniecības klīnika Hospitāļu 23-201, Rīga Reģistratūra 67288394 Mobilais tālrunis 28663728

Zobārstniecība / mutes veselība

i ir iespēja, ka tie polipi ar laiku paši izzūd vai nepieciešama medicīniska iejaukšanās?
Man jau labu laiciņu bija problēmas ar vēdera aizcietējumiem, bet tagad atklāja zarnu polipus. Cenšos ievērot diētu, bet īsti nezinu, ko labāk ēst un no kā atteikties vispār (piem.gaļu)? Vai ir iespēja, ka tie polipi ar laiku paši izzūd vai nepieciešama medicīniska iejaukšanās? Esmu dzirdējusi par tādu Iaso vai Holy tēju, vai šī tēja man varētu palīdzēt?
Atbild:
Veselības salons 888
Labdien. Jūsu situācija ir nopietna, tāpēc te nederēs vispārēja konsultācija. Jums ir konkrēti jāgriežas pie sava ģimenes ārsta, kas izskaidros situāciju vai nosūtīs pie speciālista. Ir jāzina daudz vairāk konkrētas informācijas par polipiem, lai komentētu situāciju. Ēdienkarte jāveido kā sabalansēts uzturs pēc uztura piramīdas principa. Produktus ir jāmaina, jāveido dažādību. Jālieto šķiedrvielas un jādzer pietiekami šķidrumu. Neviena tēja nav brīnumlīdzeklis, tāpēc arī tējas jāmaina. Vidēji divas...

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Kā man ārstēt zemādas ērcītes?
Manai meitai jau 5 gadi atpakaļ konstatēja zemādas ērcītes, izrakstīja kaut kādu gēlu, bet palika vēl sliktāk. Mūsu kosmetoloģe izrakstīja 2 losjonus, no rīta un vakarā. Bija ļoti tīra seja, bet tad atkal sākās. Teica, ka ļoti grūti izārstēt šo slimību, bet meitai jau ir 22 gadi, gribas būt skaistai. Ko jūs ieteiktu?
Atbild:
Ādas ārste Largija Eriņa Ārstnieciskās kosmētikas kabinets DERMA A.Deglava 7, 3.st., Rīga Tālr. 29519100
1. Losjons ar specifisku smaržu, jo sastāvā obligāti jābūt Sēra saturošam sastāvam, kas ārstē sejas ādas ērci 2. Ziede ar Antibiotiķiem 3.Krioterapija (šķidrā slapekļa procedūra) Kursā 10-15 x pārdienās vai katru dienu. Vienas procedūras cena ir 10 Ls. 4.Ārstēšanās laikā nedrīkst uz sejas uzklāt kosmētiskos līdzekļus (pieniņu, losjonu, krēmus) un dekoratīvo kosmētiku, bet tikai tos līdzekļus, ko izrakstījis dermatologs 5.Jāpārskata savu kosmētikas maciņa saturu- kosmētika (pūderis, acu ēnas, lūpu...

Dermatoloģija / ādas veselība

Lūdzu izskaidrojiet diagnozi?
Labdien!
Lūdzu izskaidrot sarotāmā valodā diagnozi - eritematoza gastropātija, ko nozīmē "antrums traipains", ureāzes tests pozitīvs? priekš kam veic biopsiju antrumam. Ar ko tas viss ir bīstams.
No kādam saslimušam cilvēkam (virietis48), kurām parasti ir paaugstināts asins spiediens 150/90, pēkšņi tas krīt uz 115/70,(agrāk spiedienu ārstējot, to neizdevās būtiski samazināt, īpaši apakšējo) un rokas paliek aukstas un zilas, nespēks, gandrīz ģībonis? Pēdējā gada laikā vispār ir nogurums, svīšana vairāk ne kā parasti. Iepriekš minētie simptomi parādījās peldējās divas nedēļas, un apmērām mēnesi ir roku tirpšana dienas laikā, kad cilvēks atrodas vertikālā stavokli (guļot ne tirpst), tagad pievienojas arī kāju tirpšana. Vai tur varētu būt problēmas ar mugurkaulu, jo agrāk ir smagi strādāts(ar smagumu celšanu), vai tomēr vainīgs kuņģis?
Atbild:
MFD Veselības centrs Rīga, Rušonu iela 15 Tālr. 67255823
Labdien! 1)Eritematoza gastropātija- kuņģa gļotādas bojājums, kad ir bojātas kuņģa gļotādas virspusējās šūnas, tas rupji pielīdzinot ir līdzīgs ādas nobrāzumam.Traipains antrums- iekaisusi gļotāda, kurai cauri var redzēt asinsvadu tīklojumu, šie bojājumi ir antrumā- vietā netālu no pārejas no barības vada kuņģī. Pozitīvs ureāzes tests liecina, ka kuņģī dzīvoHelicobacter pylory, kura pastiprina kuņģa gļotādas iekaisumu, un kuru var ārstēt, izdzerot antibiotiku kursu. 2) Minētajam vīrietim ir...

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Man sāp galva un kunģis no rītiem, ko man darīt?
Labdien!
Man katru rītu pamostoties ir dīvaini simptomi, tas ir, galvas sāpes, brīžiem reibst galva, palielinātas acu zīlītes (nekādus medikamentus nelietoju), un pēc kāda laika sāk sāpēt kuņģis (ar kuņģi nekad nav bijušas problēmas, un šajās dienās neko tādu neesmu ēdusi, lai sāpētu kuņģis). Un tas ir tikai no rītiem, pārēja dienas daļā viss ir kārtībā. Iespējams, tas ir tāpēc, ka nesen ielikām jaunus plastikāta logus un kad pamostos, tad istabā vispār nav gaisa.


Atbild:
Nav
Jā, plastikāta logi, respektīvi, gaisa trūkums var būt iemesls! Tikai kuņģa sāpēm, iespējams, ir cits cēlonis. Taču to neklātienē uzminēt nav iespējams. Rīgā varam ieteikt gastroenterologu dr. Vimbu medicīnas centrā Možums-1, Bruņinieku ielā 8, tālr. 67270744 vai 67273435. Tur pieņem arī ģimenes ārsts. Medicine.lv

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Cik bieži varu apmeklēt aerobika, lai notievētu?
Labdien,
vēlos uzzināt, cik bieži varu apmeklēt aerobika, lai notievētu? Es apmeklēju katru dienu, vai tas ir slikti, būs tikai muskuļi, bet nepalīdzēs notievēt?
Atbild:
LU MF lektore un sertificēta fizioterapeite Luīze Ventaskrasta
Sveicināti ! Atbildu uz jautājumu par notievēšanas iespējām ar ūdens aerobikas palīdzību. Tātad, lai efektīvi atbrīvotos no liekā svara fiziskās aktivitātes ūdens vidē ir pat ļoti piemērotas. Tikai tām jābūt ar pietiekami lielu intensitāti (lai Jūs nodarbības laikā un pēc tās - droši varētu teikt, ka esat labi pastrādājusi).Un vēl ne mazāk svarīga ir patērēto un uzņemto kaloriju bilance. Tātad, lai ilgtermiņā atbrīvotos no nevēlamajiem kilogramiem, tas nevar būt akcijas veida pasākums. Tas vienmēr būs...

Skaistumkopšanas saloni

Vai ir iespējams, ka neesmu slima ar C hepatītu un ārsts kļūdās ar diagnozi?
Sakiet lūdzu, vai ir iespējams, ka ārsts kļūdās ar diagnozi? Man ir C hepatīts, bet es jūtos ļoti labi, tikai dažus brīžus sāp vēders, var būt tā kā neesmu slima?
Atbild:
MFD Veselības centrs Rīga, Rušonu iela 15 Tālr. 67255823
Labdien! Ja hepatīts C ir pierādīts laboratoriski, tad kļūdas iespēja ir ļoti maza. Šīs saslimšanas gadījumā ilgstoši var nebūt nekādu sūdzību un tas, ka jūtaties labi nenozīmē, ka nevajadzētu pastāvīgi veikt analīzes un novēroties pie ārsta. MFD Veselības centrs Rīga, Rušonu iela 15 Tālr. 67255823

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Trūkst padoma, kā sākt piebarot zīdaini, ja viņš neēd dārzeņus?
Zīdainis (6 mēn.1 ned.) neēd dārzeņus. Esmu piedāvājusi ķirbi, brokoli, ziedkāpostu, kartupeli un burkānu. Pēc 2 nedēļu garas neveiksmes ar dārzeņiem, iedevu mazliet pagaršot ābolu, banānu - apēda gardu muti. Pamēģināju sajaukt kopā banānu ar burkānu - ēda! Pa vidu tam pamēģināju iedot arī burkānu bez banāna, atkal nekā - spļauj ārā, stumj prom karoti ar rokām, vemstās. Trūkst padoma, kā sākt piebarot? (Baroju ar krūti)
Atbild:
Pediatre-neonataloģe Ilze Meldere Veselības centrs Aparmita A. Deglava iela 26b, Rīga, 67298039 Tomsona iela 39, Rīga, 67371515
Atbildot par jautājumu sakarā ar piebarojumu ar saknēm 6 mēn. vecumā, tas ir pilnīgi normāli ekskluzīvi zīdītam bērnam un šajā gadījumā viss ir mammas rokās-jākombinē tie augļi un dārzeņi, ko bērns labprāt ēd, un tas būs atkarīgs no produkta garšas un šķiedrvielas 'smalkuma" vai "rupjuma".Mērķis šajā vecumā,uzsākot piebarojumu ir nodrošināt bērnu ar vitamīniem,minerālvielām, kas ir nepietiekošas mātes pienā, (jo 6 mēn. bērnam prasība pēc tām ir lielāka kā jaundzimušajam )un arī sākt radināt pie biezas barības...

Pediatrija / bērnu veselība

Kur var pārbaudīt visu organismu un cik tas maksā?
Labdien!
Kur var pārbaudīt visu organismu un cik tas maksā? Man bieži sāp galva, svārstās asinsspiediens, pulss arī no 47-54., bieži sāp vēders un vispār liekas, ka sāp visās vietās. Vēl ir seksuālas problēmas, es vispār neuzbudinos. No kā tas var būt un ko man darīt? Vai to visu var pārbaudīt vienā vietā un dienā, jo neesmu no Rīgas. Man 42 gadi. Paldies.
Atbild:
Veselības salons 888
Labdien. Visu, ko Jūs aprakstījāt var pārbaudīt vienā dienā, vienā reizē Veselības salonā 888. Jums jāpiezvana pa tālruni 67275888 un 27088877 un šeit pieteiksiet savu vizīti konkrētā laikā, kā arī sīkāku informāciju un konsultāciju. Visa ķermeņa diagnostika atklās faktisko situāciju. Uzzināsiet katra orgāna funkciju un problēmu risinājumu.

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Vai tiešām nav nekāda iespēja tikt no šīs problēmas vaļā?
Labdien!
Man ir 26 gadi. Man ir jautājums sakarā ar urīnceļu infekciju. Man ik pa laikam rodas šī problēma (nu jau 2 gadus apmēram reizi mēnesī). Esmu bijusi pie ginekologa - viss ir kārtībā. ģimenes ārsts jau 4x sūtījis uz visādām analīzēm, bet nekur neko neatklāj. Kad šī problēma uzliesmo, sāpes ir nenormālas. Vienīgais līdz furagīns. Vai tiešām nav nekāda iespēja tikt no šīs problēmas vaļā???
Atbild:
Mileika klīnika A. Čaka 33 - 3. stāvs, Rīga
Labdien! Urīnceļa infekcijas uzliesmojuma laikā pirms furagīna lietošanas , Jums jānodod urīna analīze sterilā traukā uz: -uzsējums uz mikrofloru -izdalīto mikroorganismu antibiotiku jūtība. Pēc tam Jums jāpierakstas pie urologa. Rekomendējam Dr.Bahiru - urologu, t.67283739, 29293441 Doktora Mileika klīnika A. Čaka 33 - 3. stāvs, Rīga

Uroloģija / nefroloģija

Man beigušās menstruācijas, bet nesaprotu, kāpēc man pupos parādījies pienveidīga sula, vai tā ir viltus grūtniecība?
Man beigušās menstruācijas, bet nesaprotu, kāpēc man pupos parādījies pienveidīga sula, vai tā ir viltus grūtniecība?
Atbild:
Nav
Par maz informācijas! Ko nozīmē "man beigušās menstruācijas"? Kārtējās? Vai vispār? Varam ieteikt konsultēties ar ginekologu veselības centrā Možums 1, Rīga, Bruņinieku 8, tālr. 67270744 vai 67273435. Medicine.lv

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Es nesaprotu, kas "karājas" no mutes ārā, pēc zobu izraušanas?
Labdien! Man izrāva pirmdien zem kopējās narkozes labā pusē 3 saknes un kreisā pusē 3 saknes un gudrības zobu. Man viss ļoti sāp, sapampis briesmīgi, kaut kas karājās no vienas saknes līdz pat gudrības zoba saknei. Es nesaprotu, kas tas ir?
Atbild:
Nav
Iespējams, ka tas, kas "karājās", ir asiņu receklis tukšajās vietās. To nekādā gadījumā nedrīkst mēģināt spļaut ārā vai citādi aizvākt. Tuvāk neko komentēt neklātienē diemžēl nevaram: ja problēmas turpinās, noteikti griezieties pie ārsta! Medicine.lv

Zobārstniecība / mutes veselība

Par ko liecina paaugstināts trombocītu skaits asinīs - jau 4 gadus, bet hematologs nekādu hematoloģisku saslimšanu neapstiprina?
Labdien!
Par ko liecina paaugstināts trombocītu skaits asinīs - jau 4 gadus, bet hematologs nekādu hematoloģisku saslimšanu neapstiprina? Trombocītu skaits analīzēs ik pēc laika mainīgs - gan pieaug, gan samazinās.
Atbild:
MFD Veselības centrs Rīga, Rušonu iela 15 Tālr. 67255823
Labdien! Cilvēka asins šūnu skaits vispār ir mainīgs un tas ir normāli. Diemžēl nav minēts trombocītu skaits, tomēr, ja hematologs iesaka tikai novērošanu un terapiju nav nozīmējis, iesakām sekot viņa padomam. MFD Veselības centrs Rīga, Rušonu iela 15 Tālr. 67255823...

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Vai problēmas ar dzimumorgāniem var būt saistītas ar izmežģīto kāju?
Uz kaunuma lūpām parādījusies balta, plāna krevele, kā blaugznas vai āda iet nost, grūti saprast. 2 dienas nebiju dušā, jo kāja izmežģīta, bija grūti pārvietoties. Pirms 5 dienām man uzbrauca mašīna virsū - no mugurpuses piespieda un pārbrauca pār kājai. Vai var būt, ka būtu kaut kas piespiests un tāpēc kaut kas tāds parādījies? Uztaisīja rentgenu kājai, izmežģīts kājas īkšķis.
Atbild:
Maija Broša, ginekoloģe, Veselības nams 5, Rīgā, Grēcinieku ielā 34, tel. 67210350, 67222892
Visticamāk tas saistīts ar Jūsu mazkustīgo stāvokli un veidojas izsutums. Ar traumu tam nevarētu būt saistība. Maija Broša, ginekoloģe, Veselības nams 5, Rīgā, Grēcinieku ielā 34, tel. 67210350, 67222892...

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Vai kādas citas zāles bez DEPKINE, GABAPENTINE, DIAZEPEKU un FINLEPSINU man varētu palīdzēt pret epilepsiju?
Labdien,
es gribētu zināt, kas ir iekšējā hidrocefalija un kā to var ārstēt un vai vispār var, jo es slimoju ar epilepsiju. Piecos gados man iesākās un pārgāja un tad atkal atsākās ap 13 gadiem, es lietoju DEPKINE agrāk GABAPENTINE, bet pašreiz DIAZEPEKU un FINLEPSINU, gribētu zināt vai ir arī kaut kādas citas zāles, bez šīm, iespējams, ka ārzemēs, varbūt kāds ārsts var palīdzēt?

Atbild:
MFD Veselības centrs Rīga, Rušonu iela 15 Tālr. 67255823
Labdien! "Iekšējā hidrocefālija"- visdrīzāk ar to ir domāts paaugstināts likvora (smadzeņu šķidruma) spiediens galvaskausa dobumā.Par Jūsu mediakmentozo terapiju es ieteiktu konsultēties ar savu ārstējošo neirologu. Latvijā šobrīd ir pieejami praktiski visi medikamenti un terapijas shēmas īpaši neatšķiras no ārstēšanas ārzemēs. MFD Veselības centrs Rīga, Rušonu iela 15 Tālr. 67255823

Neiroloģija / nervu sistēmas saslimšanas

Ko darīt, ja man naktīs sāp galva?
Labdien.
Jau mēnesi mokos ar nakts galvassāpēm. Aizeju gulēt normāli, bet naktī mostos, jo sāp galva, aizmigt vairs nevar, iedzeru pretsāpju zāles, tad aizmiegu. Ja naktī nepamostos, tad no rīta ceļos ar sāpošu galvu, citreiz dienas laikā pāriet bez zālēm.
Atbild:
Nav
Labdien! Jums ar savu problēmu jāiet pie ārsta - neirologa vai homeopāta.

Neiroloģija / nervu sistēmas saslimšanas

Laikam esmu pārskatījies porno filmas un kļuvis nespējīgs, esmu izmisumā, ko lai daru, vai tur iespējams ko labot?
Sveiki,
Esmu 21 gadu vecs puisis, man ir šāda problēma, jau kopš 12 gadu vecum samērā daudz masturbēju, pakāpeniski arī kāpinot dažāda veida filmu izlasi, kuras mani uzbudina, šobrīd esmu nonācis tādā stadijā, ka man skatoties porno filmas vairs nesaceļas, kā bija agrāk, un šī pati problēma manāma arī dzimumdzīvē ar meitenēm, jo ir grūti uzbudināties.

Laikam esmu pārskatījies porno filmas un kļuvis nespējīgs, esmu izmisumā, ko lai daru, vai tur iespējams ko labot?
Atbild:
Rekomendējam dr. Bahiru (seksopatologs,urologs) Doktora Mileika klīnika A. Čaka 33 - 3. stāvs, Rīga, tālr. 67283739, 29293441
Situācija ir tipiska un vairākums gadījumos padodas korekcijai. Nepieciešama seksopatologa konsultācija. Rekomendējam dr. Bahiru (seksopatologs,urologs) Doktora Mileika klīnika A. Čaka 33 - 3. stāvs, Rīga, tālr. 67283739, 29293441

Seksoloģija / seksuālā veselība

Vai man būtu jāapmeklē kāds speciālists, vai arī tas, ka tad, kad sāp kakls , sāp arī ausis, nav nekas nopietns?
Labdien! Kādreiz, kad man bija iekaisis kakls ļoti stipri, sāka sāpēt arī ausis. No tās reizes, katru reizi, kad man sāp kakls, sāp arī kāda no ausīm, vai arī abas. Sakiet lūdzu, vai man būtu jāapmeklē kāds speciālists vai arī tas nav nekas nopietns. Paldies!
Atbild:
MFD Veselības centrs Rīga, Rušonu iela 15 Tālr. 67255823, 67131313
Labdien! Cilvēka auss ir savienota ar rīkli un- ja iekaisuma gadījumā ir gļotādas tūska, vai ja savienojošais kanāliņš ir anatomiski šaurs, tad iekaisums var pāriet arī uz ausīm. Ja ausu sāpes ir stipras, iesakām Jums meklēt LOR palīdzību, vai vismaz griezties pie sava ģimenes ārsta.LOR konsultāciju iespējams saņemt arī mūsu MFD Veselības centrā, tālr. 67131313. MFD Veselības centrs Rīga, Rušonu iela 15 Tālr. 67255823, 67131313

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Vai tas ir iespējams, ar kautkādu vingrinājumu palīdzību diezgan ievērojami palielināt sava dzimumlocekļa garumu un apkārtmēru?
Sveiki.
Mani interesē vai tas ir iespējams, jūsuprāt, ar kaut kādu vingrinājumu palīdzību diezgan ievērojami palielināt sava dzimumlocekļa garumu un apkārtmēru? Tas ir dabiski un pat veselīgi. Pastiprina seksuālo funkciju. Vai jūs par ko tādu esat dzirdējuši, un vai tas tā patiešām ir, kā par to raksta www.penisxl.ru?
Atbild:
Dr.Bahirs - seksopatologs, urologs. Doktora Mileika klīnika A. Čaka 33 - 3. stāvs, Rīga
Labdien! Fiziski vingrinājumi pastiprina seksuālās funkcijas, bet nepalielina dzimumorgānus. Dr.Bahirs - seksopatologs, urologs. Doktora Mileika klīnika A. Čaka 33 - 3. stāvs, Rīga

Uroloģija / nefroloģija

Vai trauksmes un panikas lēkmes var iespaidot negatīvi grūtniecību?
Sveiki!
Vai trauksmes un panikas lēkmes var iespaidot negatīvi grūtniecību? Psihoterapeits saka, ka iestājoties grūtniecībai, jaunajai mammai pazūdot šīs lēkmes. Kāda ir Jūsu pieredze?
Paldies jau iepriekš!
Atbild:
Nav
Vieglas pakāpes panikas lēkmes var pazust grūtniecības laikā. Taču lēkmes kam nepieciešama medikamentoza terapija, grūtniecības laikā var arī nepazust, kas var sarežģīt grūtniecības gaitu. Labāk ārstēties pirms grūtniecības iestāšanas un grūtniecību plānot.

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības