medicine.lv skaitļos

Lietotāji online61
Aktīvie uzņēmumi12681
Nozares raksti1666
Ekspertu atbildes21477
Jautājumi un atbildes : Latvijas veselības portāls | medicīnas uzņēmumi | medicine.lv
Vai tas, ka esmu inficējusies ar trihomonozi, kaut kā ietekmēs bērniņu?
Labdien.

Esmu inficējusies ar trihomonozi. Mīlējoties ar draugu lietojām prezervatīvu, bet pēkšņi uzzinu ka esmu stāvoklī.

Vai tas kaut kā ietekmēs bērniņu? Un ko man darīt?
Atbild:
Ginekoloģe Larisa Piekalniete
Labdien! Būtu jāierodas uz konsultāciju pie ginekologa, lai precizētu grūtniecības laiku un izmeklēties iztriepi uz mikrofloru....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Vai laikā, kad lietoju Retarpen, es drīkstu apmeklēt solāriju?
Labdien!

Jau 3 mēnešus lietoju Retarpen 2,4 mega IE, vēl 3 mēnešus jālieto [tiek spricēts dibenā:)]. Jautājumi ir 2.

1) vai šajā laikā, kad lietoju Retarpen, es drīkstu apmeklēt solāriju?; 2) vai man paralēli šīm zālēm būtu ieteicams lietot kādu probiotiķi, piem., jogurta kapsulas?

Paldies!
Atbild:
Anda Kariņa
Labdien! Labāk solāriju neapmeklēt. Ja ļoti vēlaties visīsāko laiku. Dažas antibiotikas var veicināt apdegumu rašanos. Retarpenam gan tas nav raksturīgs, bet būtu labi piesargāties. Droši varat lietot probiotikus. Labs medikaments Liveo kapsulas 3x dienā....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Vai tā skaitās kā pazemināta temperatūra?
Labdien!

Man jau paris gadu ir temperatūra 37.0-37.3, veicu dažādas analīzes/izmeklēšanas, bet neko sliktu neatrada, tāpēc ģimenes ārsts pieņēma, ka tā ir mana normāla temperatūra, jo jutos normāli.

Tagad pēdējā laika jutu, ka atnākot mājas no ara (aukstuma) es aptuveni 2h jutu diskomfortu - drebuļus.

Apmēram 2 h es gulu zem segas, skatos Tv- bet drebuli nepariet- un tikai pēc tam sāk pariet. Šodien izmērīju temperatūru, ka pa brīnumu 36.6. Tagad es nevaru saprast vai ar mani viss ir normāli vai tā man skaitās ka pazemināta temperatūra?
Atbild:
Anda Kariņa
Labdien! Drebuļi nav norma. Jāatrod iemesls temperatūrai, ja tā turpinās....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Vai klejojošas sāpes vēdera lejasdaļā un mugurā varētu būt saistītas ar grūtniecības iestāšanos?
Labdien,

man šāds jautājums - vai klejojošas sāpes vēdera lejasdaļā un mugurā, kas tiek atdotas uz abām kājām, varētu būt saistītas ar zarnu vai nieru saaukstēšanu?

Papildus tam ir uzcēlusies temperatūra (bet tas iespējams ir saaukstēšanās dēļ, jo kakls arī sāp) un pastiprināti izdalījumi no maksts.

Arī ejot uz tualeti ir tāda spiedoša sajūta vēderā. Vai arī tas varētu būt saistīts ar grūtniecības iestāšanos?
Atbild:
Biruta Geidāne
Labdien! Ar šādām sūdzībām ir jāvēršas pie sava ģimenes ārsta, jo tikai pēc rūpīgas izmeklēšanas var uzstādīt diagnozi un noteikt atbilstošu ārstēšanu....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Ko nozīmē attiecīgais slēdziens?
Sveiki!

Pēc rentgenogrāfijas mugurkaula jostas skriemeļiem saņēmu slēdzienu: nedaudz sašaurināta starpskr.sprauga v L 5- vS 1.līm, subhondr. skleroze. VL1 - v L 5 nelieli spondilofīti. Iztaisnota lordoze.

Ko tas viss nozīmē?
Atbild:
Dr.Ilze Ozola, ģimenes ārste
Labdien! Tas nozīmē - ja sāp mugura, ir jāvingro, regulāri, fizioterapeita vadībā, 2 reiz nedēļā, visu mūžu....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Vai ar diagnozi
Labvakar!

Lūdzu, pastāstiet, vai ar diagnozi "Mielofibroze" ir kādas iespējas izārstēties. Pārlēja asinis, hemoglobīna līmenis paaugstinājās līdz 11,4 ,bet pēc mēneša - 9.9, arī trombocīti 435 000.

Lietoju hydrea pa1kaps.2 un3x pārdienās.

Atbild:
Anna Maruskina
Labdien! Mielofibroze pieder pie labdabīgām subleikēmiskām mielozēm (asinsrites sistēmas saslimšana), kur slimnieki ilgstoši atrodas klīniskās kompensācijas stāvoklī, neraugoties uz palielinātu aknu un liesu un aktīva ārstēšana vispār nav nepieciešama. Slimībai progresējot tiek uzsākta ārstēšana. Ar šīs slimības ārstēšanu nodarbojas ārsti hematologi un slimnieki atrodas pie viņiem dinamiskā novērošanā. Kā jau ārstējot jebkuru hronisku slimību (čūlas slimība, primārā arteriāla...

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

No kāda vecuma drīkst sākt lietot antiperspirantus?
Labdien!
Sakiet, no kāda vecuma drīkst sākt lietot antiperspirantus?
Manam dēlam ir nepilni 12 gadi, nekādu pubertātes pazīmju pagaidām nav. Vai šādā vecumā antiperspirantu lietošana ir pieļaujama?
Atbild:
Veselības centra 4 Estētiskās Dermatoloģijas klīnika sadarbībā ar Sanita Žīgure Dr. med, docente, dermatovenerologs
Labdien! Antiperspirantus lieto personas, kuras pastiprināti svīst, lai novērstu nepatīkamo sviedru smaku. Pastiprināta sviedru darbība sākas no pusaudžu vecuma. Tātad, ja nepieciešams novērst nepatīkamo sviedru smaku, pie izteiktas svīšanas, tad antiperpirantus sāk lietot arī no 12 gadiem.

Dermatoloģija / ādas veselība

Pirms nedēļas man bija pirmā reize, un kopš tās dienas man tagad katru dienu ir sāpes vēdera lejasdaļā. Tieši lejasdaļā un it īpaši kreisajā pusē. Tā, it kā ar nazi durtu. Ko tas varētu nozīmēt?
Pirms nedēļas man bija pirmā reize, un kopš tās dienas man tagad katru dienu ir sāpes vēdera lejasdaļā. Tieši lejasdaļā un it īpaši kreisajā pusē. Tā, it kā ar nazi durtu. Ko tas varētu nozīmēt? Sākumā sāpēja tikai mazliet ārpusē...
Atbild:
Maija Broša
Labdien! Pēc uzrakstītā nav saprotams, vai bija pirmās mēnešreizes vai dzimumakts. Sāpju gadījumā jādodas pie ginekologa....

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Ko darīt, ja ilgstoši ir paaugstināta temperatūra?
Sveiki!
2010. gada augusta sākumā no dzīvokļa biedra saķēru iesnas un temperatūru, tā kā parasti diezgan ātri aplīpu un saaukstējos, īpašu vērību tam nepievērsu.
Pagāja nedēļa , iesnas pazuda , temperatūra arī kritās - viss kā citās saaukstēšanās reizēs..It kā jau jutos daudz maz vesels , bet ik pa laiciņam pamērīju temperatūru,
visu laiku praktiski ap 37,2 (līdz augustam normālā temperatūra vienmēr stabili bija 36,6). Protams, diezgan ilgi slinkoju ar iešanu pie ārsta, bet temperatūra joprojām nemainījās,
sapratu , ka kaut kas jādara. Aizgāju līdz ģimenes ārstam. Mēneša laikā pat divreiz taisīja asins analīzes, nosūtīja taisīt plaušu rentgenu kā arī nodot urīnanalīzi.
Viss tīrs - nekādu problēmu. Pat iedeva antiobiotiku kursu, ja nu esot kāds sakars ar ērču vīrusiem. Analīzes tīras , bet ir jau pagājis gandrīz pusgads un nekas nav mainījies.
Temperatūra joprojām turas ap 37,2 ( naktīs bieži vien nokrītas uz 36,8, bet ir dienas kad uzkāpj ap 37,5).
Ārsts beigās pateica, ka kaut kādas dīvainas ķermeņa regulācijas mainās un ka dzīvībai nekas bīstams, bet teikšu godīgi ir apnicis staigāt ar temperatūru.
Nevaru teikt, ka ikdienā īpaši jūtos slikti, bet tomēr...patīk pasportot, bet tagad tas ir ļoti apgrūtinoši, ātrāk daudz iestājas bezspēks, iznākot pēc dušas nedaudz lauž kaulus
un muskuļi jūtās tādi stīvi un daudz vairāk nogursi nekā parasti. Acis bieži vien vakaros kļūst jūtīgākas pret gaismu un datora monitoru. Parasti ziemās nekad nav bijis auksti,
bet tagad pastāvīgi, it sevišķi esot mājās, nenormāli salst pēdas un plaukstas.
Esmu kļuvis nervozāks nekā parasti.
Pēdējos ziemos mēnešos esmu pamanījis, ka diezgan bieži jāskraida uz tualeti, ik pēc kādas stundas, un tā tiešām kārtīgi , nevis pa pilītei.
Sākumā to norakstīju vienkārši uz kaut kādu apsaldēšanos, bet jūtu , ka arī šī problēma ir ieilgusi. Esmu izracies cik vien var internetā par šo tēmu un sapratis,
ka šīs ~37 grādu viedīgās temperatūrās ir ļoti grūti atrast simptomus, kas tās izraisa. Parasti ja netiek rasta atbilde, tiek norakstīts uz stresu.
Lai arī manā darbā bez stresa neiztikt, šaubos, ka manos 22 gados tas ir īstais temperatūras izraisītājs. Ceru uz jūsu ieteikumiem un palīdzību, paldies jau iepriekš!
Atbild:
Anda Kariņa
Labdien! Pasaulē īsti neviens nezin, ka ir normālā temperatūra. Temperatūru ko mēram padusē ir pieņemts uzskatīt par normālu, ja tā ir līdz 37,0 C. Tomēr ārēja ķermeņa temperatūra var būt mainīga (svīšanas dēļ u.t.t.) Precīzāka ir rektālā temperatūre (norma līdz 38 C). Jūsu gadījumā problēma nav tikai T, Jums ir arī sūdzības. Vajadzētu atkal iziet pilnu izmeklējumu kursu ar analīzēm USG, rentgenu, lai izslēgtu kādu hronisku kaiti. Ja rodas problēmas ar ģimenes ārstu, varētu meklēt speciālistus:...

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Vai tas nav par daudz vai tomēr tabletīti labāk dalīt uz pusēm?
Labdien,
plānoju grūtniecību un iegādājos uztura bagātinātāju - Folic Acid folskābi 1000 mcg. Esmu lasījusi, ka cilvēkam dienas deva ir patuveni 400-500 mcg. Uz pudelītes rakstīts - dienas deva 1 tablete jeb 1000 mcg. Vai tas nav par daudz vai tomēr tabletīti labāk dalīt uz pusēm?
Atbild:
Rakstnieku poliklīnika sadarbībā ar Birutu Geidāni
Labdien! Grūtniecības plānošanas laikā par pietiekamu folskābes devu tiek uzskatīti 0,4mg dienā....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Izskaidrojiet man lūdzu atzinuma slēdzienu?
Labdien!
Man ir 54 gadi un 08.12.2010. tika veikta mammogrāfija. Saņēmu šādu atzinumu: Apraksts: Fons lipomatozs.Fibroglandulārie audi perēkļainām, saplūstošām perēkļainām ēnām lokalizēti visās krūts daļās, mazāk mediālās.
Secinājums: Fibrozas, fibrozi adenozas pārmaiņas. Paldies!!!
Atbild:
Anda Kariņa
Labdien! Izmaiņas ir labdabīgas. Vēlama ikgadēja mamogrāfija profilaktiskos nolūkos....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Vai tas ir normāli, ka pēc avārijas kontracepcijas ir ļoti minimāla asiņošana, jo nekad tā nav bijis?
Sveiki!
Man ir jautājums..Pirms nedēļas nācās iedzer avārijas kontracepciju, izdarīju to stundas laikā. Pēc tam vēl 2,3 dienas bija velkoša,
nepatīkama sajūta vēdera lejasdaļā un otrdien bija tādas kā menstruālās sāpes. Sapratu, ka ir sākušās mēnešreizes, kaut vajadzēja būt tikai mēneša beigās.
Pirmo dienu bija samērā normāla asiņošana, bet vakardien un tagad ir tāda ļoti minimāla. Vai tas ir normāli, kas ir ļoti minimāla asiņošana,
jo nekad tā nav bijis? Un kad man tagad jāgaida nākamās mēnešreizes? Paldies par atsaucību jau iepriekš.
Atbild:
Maija Broša
Labdien! Avārijas kontracepcija būtībā ir liela hormonu deva, kas izsauc menstruācījām līdzīgas parādības un rada normāla cikla novirzes. Nākamās reizes varētu būt mēnesi pēc tabletes ieņemšanas....

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Vēlos zināt kuros Latvijas rehabilitācijas centros uzņem un ārste onkoloģijas pacientus?
Labdien,
vēlos zināt kuros Latvijas rehabilitācijas centros uzņem un ārste onkoloģijas pacientus?
Liels paldies par jūsu atsaucību!!
Atbild:
Nav
Labdien! Onkoloģisko pacientu rehabilitācijas programma ir: 1. Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīcā (Fizikālās medicīnas un rehabilitācijas centrs) - http://www.stradini.lv/page/1532 2. „Rehabilitācijas centrs „Līgatne”” http://www.rehcentrsligatne.lv/pages/ 3. Sanare - KRC Jaunķemeri ...

Onkoloģija / ļaundabīgas saslimšanas

Vai ar bakteriālo vaginozi var inficēties arī otrs?
Man diagnosticēta bakteriālā vaginoze. Bijušais puisis saka, ka viņa ķermeņa izdalījumu smaka mainījusies un, viņaprāt, arī viņš ir inficēts. Ginekoloģe apgalvoja, ka es dzimumpartneri inficēt nevarot un viņa veselībai briesmas nedraudot. Vai tā tiešām ir? Vai puisim arī nav jāiziet ārstēšanās kurss un, ja ir, kāds?
Atbild:
Biruta Geidāne
Labdien! Dzimumpartnerim obligāti jāsaņem ārstēšanas kurss, ko var nozīmēt ārsts-venerologs vai urologs....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Ir 2 problēmas: roku trīcēšana un vai ir normāls asinsspiediens 120/62, vai pēc slodzes sportā 142/74, vai jāgriežas pie kāda speciālista?
Labdien!
Man ir 19 gadi, nodarbojos ar sportu. Ir 2 problēmas: roku trīcēšana un vai ir normāls asinsspiediens 120/62,
vai pēc slodzes sportā 142/74, vai jāgriežas pie kāda speciālista?
Atbild:
Anda Kariņa
Labdien! Asinsspiediens ir ļoti normāls! Roku trīcei varētu būt dažādi skaidrojumi, viens no tiem - normas variants. Ieteiktu apmeklēt ģimenes ārstu, ja nepieciešams nosūtīs pie neirologa....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Kā jums liekas, vai vajadzētu apmeklēt speciālistu, jo trūkst motivācijas un interese un kas man varētu būt?
Labdien!
Nezinu kas man kait. Diezgan bieži trūkst motivācijas kaut ko darīt, tā dēļ arī mācības nav padevušās pārāk labi. Reti , kad var piespiest kaut ko darīt. Reizēm liekas, ka neinteresē nekas.
Ir bijuši gadījumi, kad satraucos ļoti, ka raudu, bet nezinu par ko radu. Otra lieta ir , ka sēžot stundās bieži vien, ja ir kāds troksnis ( kāds noklepojas vai kautkas nokrīt ) es salecos. Tas notiek pārāk bieži lai būtu normāli.
Ir vēl grūtības ar koncentrēšanos un atmiņu, kā arī pastiprināta miegainība un svara pieaugums. Cenšos saņemties un pabeigt mācību iestādu kā varu. Kā jums liekas, vai vajadzētu apmeklēt speciālistu un kas man varētu būt?
Atbild:
Veselības salona 888 sadarbībā ar Klīniskais psihologs Anita Čodere
Labdien! Es domāju, ka Jums noteikti ir jāapmeklē speciālistu, lai noskaidrotu, kas ar Jums notiek un saņemtu atbilstošu palīdzību. Grūtībām, par kurām Jūs rakstāt, var būt dažādi iemesli, kurus ir iespējams noskaitot tikai tiekoties ar Jums klātienē. Piemēram, motivācijas trūkums var būt saistīts ar situatīviem iemesliem (sekas pēc kādiem pārdzīvojumiem, stresainiem vairākiem notikumiem), vai arī ar to, ka ir sakrājies daudz dzīves problēmu, kas neapzināti nospiež Jūs un ietekmē arī to, ka vēlme kaut ko...

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Ļoti stipri sāp galva katru dienu nu jau apmēram mēnesi, ko tas varētu nozīmēt?
Labdien!
Man ļoti stipri sāp galva katru dienu nu jau apmēram mēnesi. Ko tas varētu nozīmēt?
Atbild:
Anna Maruskina
Labdien! Diemžēl galvas sāpēs mēdz būt pie ļoti daudzām slimībām un precizēt Jūsu galvas sāpju iemeslu spēs tikai Jūsu ārstējošais ārsts veicot Jūsu objektīvo izmeklēšanu, ievācot slimības anamnēzi, kā arī veicot nepieciešamības gadījumā papildus izmeklēšanu diagnozes precizēšanai ....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Vai varu lidmašīnā vest 6 iepakojumus, kādi ir nosacījumi?
Labdien!

Uz pusgadu pārceļos uz citu valsti. Lietoju kontracepcijas tabletes Logest.

Vai varu lidmašīnā vest 6 iepakojumus, kādi ir nosacījumi? Receptes man nav, tabletes lietoju ilglaicīgi, tādēļ aptiekā man uzticas un pārdod.
Atbild:
Nav
Labdien! Pēc Lidostas uzziņu dienesta informācijas ierobežojumu uz zāļu daudzuma nav. Recepšu zālēm receptei ir jābūt obligāti līdz....

Medikamentu tirdzniecība, aptiekas

Pims6 mēn. bija mikrotrauma acī, šobrīd atkal jūtu, ka parādās neliela graušanas sajūta acīs , ko lai dara?
Labdien!
Man pirms 6 mēn. bija mikrotrauma acī (laikam ieskrāpēju) pēc kuras man sāka grauzt aci tā, ka nevarēju ne attaisīt ne pakustināt plakstiņu- kā rezultātā slimnīcā man ielika ārstniecisko kontaktlēcu un pēc nedēļas gultas režīma un dažādu pilienu pilināšanas viss atkal bija labi.
Pa šo laiku man līdzīga situācija atkārtojusies jau atkārtojās 2x .(pēdējās- ar mēneša intervālu) Iepriekšējā reizē man izrakstīja citus pilienus, kuri paplašina zīlīti un es esmu sākusi sliktāk redzēt ar slimo aci. šobrīd (pagājis mēnesis) atkal jūtu , ka parādās neliela graušanas sajūta acīs (šonakt grauza arī otru aci) un nezinu, ko lai dara?
Slimnīca pieņems tikai akūtā gadījumā, un ārsti ir ļoti aizņemti un nelaipni! kad iepriekšējo reizi vērsos poliklīnikā- rezultātā tāpat bija jābrauc uz slimnīcu.
Vēlos zināt, kur veic izmeklēšanas šādos gadījumos? Vai tas ir ārstējams? Nevēlos 1x mēnesī braukāt uz slimnīcu un lūgties ārstu uzmanību!
Atbild:
Rets Skrickis
Labdien! Pēc Jūsu stāsta varētu domāt, ka tas ir iridociklīts. Ja Jūs neapmierina viens ārsts poliklīnikā, vienmēr pastāv iespējas atrast citu ārstu. Bez poliklīnikām ir arī ārstu privātprakses, un domāju, ka neviens ārsts Jums palīdzību neatteiks. Slimnīca šādos gadījumos ir tikai pēdējais punkts. Parasti sāk ar ambulatoru ārstēšanos. Par to, vai Jūsu kaite ir izārstējama, atbildēt iespējams tikai pēc izmeklēšanas pie speciālista....

Acis, optika / acu veselība

Vai tas, ka man reibst galva varētu būt kas nopietns, vai ir lieki uztraukties?
Labdien!
Man ir bail! jau nedēļu reibst galva. Man 26 gadi. Pa dienu tā kā tāda dulluma sajūta galvā, bet kad apguļos vai no rīta ceļos, tad nu galva stipri sareibst. Dažas sekundes, tad pāriet. Bet tāds viegls reibonis ir visu laiku. Tā kā pulsē pakauša daļā.
Biju pie ģimenes ārsta. Izrakstīja nosūtījumu uz kakla-galvas doplerogrāfiju, bet rindas garas, jāgaida divi mēneši. Izrakstīja Vitamax vitamīnus. Vai tas varētu būt kas nopietns, vai ir lieki uztraukties? Esmu izmisumā!
Atbild:
Anda Kariņa
Labdien! Jūs varat izdarīt galvas un kakla asinsvadu doplerogrāfiju ARSa klīnikā pie dr. Baltgailes par maksu, 1-2 ned. laikā. Jādomā, ka iespējamā asinsrites traucējumi kakla, pakauša rajonā. Vaina varētu būt spondiloze vai savilkti sprandas muskuļi. Fizioterapija, Betaserc, magniju saturoši medikamenti ieteicami ārstēšanā. Tos izrakstīs ārsts....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Man mēnešreižu laikā izdalās ne tikai asinis, asins sarecējumi, bet arī nenosakāmas konsistences sarecējums, vai ir iemesls dikti uztraukties?
Labvakar.
Mani uztrauc kāds jautājums - mēnešreižu laikā izdalās ne tikai asinis, asins sarecējumi, bet arī nenosakāmas konsistences sarecējums-blāvi sarkanā krāsā. Vai ir iemesls dikti uztraukties. Netieku pie ginekologa, tādēļ priecāšos par atbildi... Paldies
Atbild:
Ingrīda Šilberga
Labdien! Būtu labi tomēr rast iespēju griezties pie ginekologa. Tā varētu būt endometrija hiperplāzija....

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Nejūtu apakšējo žokļa daļu, vai tas ir pārejoši?
Labdien,

man tāda situācija izrāva gudrības zobu, un jau pagāja mēnesis, bet es nejūtu apakšējo žokļa daļu un pus zodu. Vai tas ir parejoši, jo citi ārsti saka, ka ir beigts nerva posms.

Ar cieņu,
Anna
Atbild:
Marina Čēma-Ozoliņa
Labdien! Ja ir pagājis jau mēnesis un nav pilnīgi nekādas jušanas uzlabošanās rautajā apakšžokļa pusē, tad būs traumēts attiecīgās puses apakšžokļa nervs....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Ko varu darīt veģitativās distonijas gadījumā?
Labdien!
Gribēju vaicāt par veģitatīvo distoniju. Nesen gulēju slimnīcā, mani izmeklēja un neko neatrada.
Man ir pastiprināta roku un kāju svīšana, bailes no nāves u.t.t
Ko tādā situācijā varu darīt un vai tas ir ārstējams?
Atbild:
Neirožu klīnika sadarbībā ar Dace Simsone, psihiatre
Labdien! Tas ir ārstējams, būtu vēlams konsultēties pie psihiatra, lai izlemtu par adekvātu medikamentozo terapiju, ja būs nepieciešamība, un papildus nepieciešama psihologa konsultācija....

Psihoterapija / psihiatrija