medicine.lv skaitļos

Lietotāji online296
Aktīvie uzņēmumi12681
Nozares raksti1666
Ekspertu atbildes21477
Jautājumi un atbildes : Latvijas veselības portāls | medicīnas uzņēmumi | medicine.lv
Kādēļ pēc ēšanas vēders uzpūšas un kļūst jūtīgs?
Labdien,

Esmu vīrietis, man ir 36 gadi. Pēdējā laikā pēc ēšanas reizēm mans vēders pārvēršas par balonu un ne jau tāpēc, ka daudz ēdu. Uzpūšas, ir jūtīgs. Ir kaut kādas asas sāpes vēderā.

1. Par ko tas varētu liecināt?
2. Pie kura ārsta doties?
Atbild:
Veselības salons 888
Labdien, Minētās sūdzības varētu liecināt par gremošanas sistēmas orgānu problēmām (kuņģa, aizkuņģa dziedzera, zarnu trakta, parazītu un baktēriju klātbūtni gremošanas traktā), tādēļ iesakām griezties pie gastroentrologa. Var arī veikt vispārēju organisma diagnostiku, kuras ietvaros tiktu pārbaudīti visi gremošanas trakta orgāni, konstatēta kāda ir zarnu trakta mikroflora un atrasti parazīti....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Vai auzām piemīt urīndzenošas īpašības?
Labdien!

Esmu ievērojusi, ka, brokastīs ēdot bļodiņu ātri vārāmās auzu pārslas (pārlejot gan tikai ar jogurtu), tās darbojas urīndzenoši. Nekur gan šādu informāciju neatradu. Būšu ļoti pateicīga, ja atbildēsiet, vai auzām piemīt šādas īpašības.
Atbild:
Veselības salons 888
Labdien, Auzām ir vairāk nomierinošas īpašības. Iespējams, ka urīndzenoša ir kāda cita brokastu sastāvdaļa, kas varētu būt gan tēja, gan kafija, gan vitamīnu saturošas piedevas jogurtam....

Veselīgs uzturs

Kādi ir veģitatīvās distonijas simptomi?
Sveiki!

Mani pēdējā laikā kas nomoka un izpētot informāciju no interneta esmu secinājis, ka man iespējams ir veģetatīvā distonija. Vēlējos pārliecināties, vai nekļūdos.

1. Vai pie veģetatīvās distonijas simptomiem/pazīmēm var pieskaitīt sarkšanu, svīšanu, stresu u.c. lietas? Un kur vērsties pēc palīdzības? Pie ģimenes ārsta? Psihoterapeita?
2. Vai homeopātija arī var palīdzēt cīņā pret šo problēmu?
Atbild:
Nav A.Sizova
Labdien, Jā varētu būt, Jums jāgriežas pie ģimenes ārsta....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Kā rūpēties par savas sirds veselību pēc diagnozes - vieglas pakāpes prolapss?
Labdien.

Devos uz slimnīcu ar sūdzībām par elpas trūkumu un sirdsklauvēm. Tur man uztaisīja EhoKG un izrakstā ir rakstīts mitrālās viras vieglas pakāpes prolapss, mitrāla regurgitācija 1. Ārsts teica, ka nekas nopietns tas neesot un palaida mājās.

1. Vai man tagad nav jāveic endokardīta profilakse pirms zobārsta/higiēnista apmeklēšanas un operācijām?
2. Ko vēl man vajadzētu ievērot, lai nenodarītu pāri savai sirdij?(sieviete, 29 gadi)
Atbild:
Veselības salons 888
Labdien, Ieteicam regulāri profilaktiski apmeklēt kardiologu, lai pārliecinātos par sirds veselību, jo pie šādām nelielām izmaiņām patiešām nekādi īpaši ierobežojumi nav nepieciešami....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Pie kāda speciālista griezties, lai noskaidrotu kāds izaugums izveidojies?
Labdien.

Man ir tāda lieta - pirms pāris gadiem uz krūšu kaula augšējās daļas (priekšpusē zem ādas) parādījās tāds kā paciets izcilnis. Nesen pamanīju, ka viņš ir palicis daudz lielāks un to var nedaudz pabīdīt uz visām pusēm.

Pie kāda speciālista man būtu jāgriežas, lai noskaidrotu, kas tas ir?
Atbild:
Veselības salons 888
Labdien, Iesakām Jums griezieties ar savām sūdzībām pie ķirurga....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Ko nozīmē displāzijas iezīmes gūžā?
Labdien.

Ko nozīmē diagnoze- displāzijas iezīmes gūžā?
Atbild:
Anda Kariņa
Labdien, Cik saprotu jautājums ir par zīdaini. Displāzija ir gūžas locītavas attīstības anomālija ar ko bērns ir piedzimis. Ar šādu diagnozi jādodas uz konsultāciju pie bērnu ortopēda. Atkarībā no tā cik lielas izmaiņas ir, tiks nozīmēta ārstēšanās taktika. Parasti tiek lietotas fiksējošas bikses uz dažiem mēnešiem, kas notur gūžu izvērstā pozīcijā kamēr locītava nostabilizējas un mežģījuma risks vairs nepastāv....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Vai hipnoterapija var palīdzēt sociālās fobijas gadījumā?
Labdien!

Vai hipnoterapija var palīdzēt sociālās fobijas gadījumā? Ja nē, tad kāds cits ārstēšanas veids varētu palīdzēt?

Paldies!
Atbild:
Ingrīda Cera
Labdien! Sociālās fobijas gadījumos var palīdzēt dažādas psihoterapeitiskās metodikas, ari hipnoterapija. Ja Jūs ar ārstu izvēlēsieties tieši šo metodi, ka ari medikamentu lietošana, kas palīdz tieši tādos gadījumos. Iesaku griezties pie psihoterapeita un kopa izvēlēties ārstēšanas veidu, kas būtu piemērots tieši Jums....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Vai ir kādas ziedes, citi medikamenti ar ko var ārstēt kondilomas?
Labdien!

Sākšu ar to, ka man konstatēja papilomas vīrusu, potējos pret dzemdes kakla vēzi utml. Vīram pēc kāda laikā parādījās tādas kā kārpas uz dzimumlocekļa, iespējams, ka tās ir kondilomas.

Jautājums, vai ir kādas ziedes, citi medikamenti ar ko var ārstēt šīs kārpiņas?
Atbild:
Marina Čēma-Ozoliņa
Labdien! Ir medikamenti gan pret kārpām, gan kondilomām, bet tie ir recepšu medikamenti. Tāpēc Jūsu partnerim vajadzētu apmeklēt ārstu, lai konstatētu, kas tas ir un tad viņam tiks nozīmēta attiecīga ārstēšana, ja tā ir nepieciešama....

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Vai iespējams samazināt ikdienas izdalījumu daudzumu?
Labdien,

Man ir tāda problēma, ka ir ļoti daudz ikdienas izdalījumu, tie neož, ir balti, staipīgi un tas ir ļoti nepatīkami - visu laiku slapjums.

Vai to daudzumu nevar samazināt, jo tiešām ir apgrūtinoši. Nelietoju ikdienas ieliknīšus, jo tad gan ir nelaba smaka, kā arī katru dienu, tad ir jāapmazgājas, bet, ja izbrauc kaut kur uz vairākām dienām, kur nav iespējas nomazgāties, ko lai tad dara?

Kā arī, ja to nedaru katru dienu, tad jau parādās nepatīkamas sajūtas, nieze un arī nepatīkama smaka. Ko var darīt lietas labā?
Atbild:
Marina Čēma-Ozoliņa
Labdien! Jums ir jāiet pie ginekologa. Izklausās pēc Jūsu stāstītā pēc maksts mikrofloras izjaukuma, bet varētu būt arī STS....

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Vai tas var būt normāli jeb tam ir kāds nopietns iemesls un ir satraukumam pamats?
Sveicināti!

Mani nomoka bažas ar domu ka kaut kas nav īsti kartībā!

Mums ar draugu ir ļoti aktīva dzimumdzīve un bez jebkādiem aizsarglīdzekļiem, jo vēlamies mazuli, bet katru mēnesi viss beidzas ar negatīvu testa rezultātu un mēnešreizēm.

Vai tas var būt normāli jeb tam ir kāds nopietns iemesls un ir pamats satraukumam?
Atbild:
Marina Čēma-Ozoliņa
Labdien! Jautājums ir ļoti plašs. Tas var būt N, ja ir pārāk bieži dzimumakti, jo spermatozoīdi nespēj pilnvērtīgi atjaunoties. Pārējās nianses jārunā konkrētāk ar ārstu....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Vai tik ilgi var būt alerģija no saules?
Labdien!

Ļoti lūdzu padomu. Atvaļinājumā pēc sauļošanās (pirms tam biju gan jūrmalā, gan solārijā), nākošā dienā, ļoti strauji, uz "dekoltē zonas" un kakla parādījās izsitumi - kā bruģis. Izsitumi bija dažādas pakāpes - daži jau nākošā dienā bija ar krevelēm, daži - tikai sākuma stadijā. Izskats bija tik drausmīgs, ka ja izsitumi būtu uz arī uz citām ķermeņa daļām, varētu domāt , ka ir masalas, v.c.

No saules alerģija dažreiz ir bijusi ari agrāk, bet tikai nedaudz un pēc pāris dienām pārgāja. Šoreiz iet mazumā ļoti lēnām- pagājis mēnesis, bet vēl ir sarkani izsitumi. Pēc tam uzzināju, ka alerģija varētu būt saistīta ar nomierinošā medikamenta (ko tajā laikā lietoju) + saule . Vai tik ilgi var būt alerģija? Vai tagad vēl ir nozīme iet pie ārsta?
Atbild:
Anita Ābelīte
Labdien! Neredzot Jūsu ādu, ir grūti apstiprināt diagnozi-alerģija.Izitumi ir dakterim jāredz-un tikai tad varam noteikt precīzu diagnozi. Pie ārsta būtu ieteicams doties, jo ieteikt Jums labāko ārstēšanas veidu, ja tas būs nepieciešam, varēsim, kad būs zināma precīza diagnoze....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Vai doties pie ārsta, ja man ir gardnerellas?
Labdien!

Ārsts minēja, ka mani sēž gardnerellas, kas it ka esot tikai sieviešu mikrobs. Ieteica palielot vagisan un metronidazolu. Viss tiek lietots, tikai efekta pagaidām nav nekāda.

Līdz ar to jautājums vai ginekoloģiskās uztriepes tiek veiktas ari pārbaudes uz veneriskajam slimībām?

Prātā šaujas visādas domas, jo virs ir tālbraucējs un tur nevar apgalvot neko. Ludzu dodiet padomu, ko darīt, gaidīt rindu pie ginekoloģes divas nedēļas vai arī iet meklēt citu ārstu. Paldies par atbildēm.
Atbild:
Ingrīda Šilberga
Labdien, Jums ir nozīmēta atbilstoša terapija. Ja sūdzības nepāriet, vajadzētu konsultēties ar ārstu atkārtoti. Veicot tikai uztriepi nevar pārbaudīt visas STS....

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Vai var plānot bērniņu?
Manam vīram ir pozitīva atbilde uz antivielām nierēs, urīnā ir asins jau kādi 10 gadi tā dzīvo bez problēmām.

Gulēja slimnīcā, ārstējās - nekā, tāpat urīna analīzes sliktas.

Vai var plānot bērniņu?
Atbild:
Ingrīda Šilberga
Labdien, Jums atbildēt uz jautājumu var tikai ārstējošais ārsts....

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Ko man darīt, lai atbrīvotos no nelabi smakojošiem, caurspīdīgiem, ūdeņainiem izdalījumiem no deguna?
Labdien!

Man ik pa laikam parādās nelabi smakojoši, caurspīdīgi, ūdeņaini izdalījumi no deguna. Pirms kāda laika LOR teica, ka tā esot alerģiska reakcija uz cementa putekļiem. Bet nu jau vairākus gadus nestrādāju darbā, kur biju saskarē ar tiem putekļiem.

Ja agrāk tie izdalījumi parādījās un pēc laika pārgāju, tad nu jau vairākus mēnešus tie ir un nepāriet. Smērēju degunā Lorozīvu, tad vismaz kādu laiku to smaku nejūt. Sakiet, lūdzu, kas tas varētu būt un ko man darīt, lai no tiem atbrīvotos?

Paldies par atbildi!
Atbild:
Anda Kariņa
Labdien, Iesaku pacientam atkārtoti doties pie ORL speciālista. Nepieciešamas asinsanalīzes un deguna blakusdobumu rentgens, lai izslēgtu iekaisumu un diagnosticētu iespējamo alerģiju. ORL speciālists apskatīs deguna gļotādu un nozīmēs ārstēšanu. Ja cilvēkam ir ilgstošas iesnas, vienalga kāds cēlonis tā ir deguna gļotāda izmainās, aug biezāka, veidojot polipus, kas ir vēžas attīstības risks. Ar laiku gļotāda var kļūt sausa, plāna (atrofēties) un būt par iemeslu minētajām...

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Kas tā varētu būt par slimību?
Labdien,

Man ir tāda problēma: uz krūts tumšās daļa ir tādas kā pumpiņas un galos ir kaut kas sauss, kas ik pēc kāda laika nokrīt mazgājoties. Man ir 18.gadi, kas tas varētu būt, kāda slimība? Un arī šad tad ir nieze starp kājām varbūt tas ir kaut kā saistītts savā starpā?
Atbild:
Marina Čēma-Ozoliņa
Labdien! Neredzot Jūsu problēmu, nevar Jums dot padomu....

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Vai Cervicīta gadījumā profilaktiski nevajadzētu kaut ko lietot?
Sveicināti!

Man divus gadus atpakaļ ielika spirāli „Mirena”. Ik pa laikam parādās pa kādai cistai, bet pēc laika atkal pazūd. Nodevu OC analīzes, kurās uzrādās, ka man ir Cervicīts, mans ārsts uzskata, ka man nav nepieciešama nekāda ārstēšana. Vai tomēr profilaktiski nevajadzētu kaut ko palietot?
Atbild:
Ingrīda Šilberga
Labdien, Ja vēlaties bez receptes, varat nopirkt svecītes ar smiltsērkšķu eļļu un propolisu....

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Tā kā dzeru pastiprināti B6 vitamīnu, un esmu 14.grūtniecības nedēļā, vai nevar būt tā, ka mazajam būs kādi defekti?
Labdien!!!

Esmu ļoti noraizējusies - es tikai tagad pamanīju, ka uz B6 vitamīna kastītes ir rakstīts, ka B6 vitamīna daudzums katra tablete ir 50mg un plus vēl es dzeru „Pregnacarevit”, kur ir B6 vitamīns 10mg, respektīvi, sanāk, ka es divus mēnešus, katru dienu, dzēru 60mg B6 vitamīnu, kā arī esmu 14ned grūtniecībā, esmu ļoti noraizējusies, vai tagad nevar būt tā, ka mazajam būs kādi defekti? Vai ir iespējams to pārbaudīt? Sanāk, ka sāku pārdozēt, kad mums bija tikai 6ned.

Paldies jau iepriekš!
Atbild:
Ingrīda Šilberga
Labdien, tā nav deva, kas varētu kaitēt Jūsu mazulim....

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Ko darīt, kad nedarbojas kuņģis?
Sveiki!

Man ir problēma ar kuņģi, tas jau kādas 3 nedēļas normāli nedarbojas, ir apstājies, nenāk normālas atraugas un mēle ir visu laiku balta, brīžiem ir bezspēks un vājums.Un tajā pašā laikā arī vēdera izeja ir šķidra.

Iepriekš tā nav bijis. Nekāda pārtikas maiņa it kā nav bijusi, dzeru zāļu tējas, mēģināju lietot tabletes kuņģim, bet izmaiņu nav! Pašlaik atrodos Anglijā un nezinu ko darīt iet pie ārsta vai nē, jo zinu, ka viņi izrakstīs omeprazolu un viss. Ko jūs man ieteiktu? Un kāpēc tas tā ir?

Paldies!
Atbild:
Veselības salons 888
Labdien, Izejot no Jūsu sūdzībām iespējams varētu būt divas problēmas - kāda no gremošanas sistēmas mikrobu vai vīrusu izraisītām problēmām vai arī kuņģa un aizkuņģa dziedzera saslimšanas. Tā kā mēs nezinām precīzu diagnozi nekādu adekvātu ārstēšanu ieteikt nevaram. Varam rekomendēt palietot vienu mēnesi derīgo baktēriju saturošus preparātus un fermentu saturošus preparātus. Kad būsiet Latvijā iesakām veikt vispārējo organisma diagnostiku šūnu līmenī....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri

Ko darīt, ja bērnam ir sapampusi un asaro acs?
Labdien!

Manai meitai ir 1 mēnesis. Vakar viena viņas actiņa sāka pastiprināti asarot, tad sāka izdalīties izdalījumi un pietūka plaksts. Izdalījumi veidojas ļoti strauji, īpaši gulēšanas laikā. Tā kā bērna pediatre šodien nav pieejama vēlos saņemt kādu padomu. Pagaidām izdalījumus tīru ar kumelīšu uzlējumu pēc katras gulēšanas, kā arī naktī tīrīju pirms barošanas.

Ko Jūs man ieteiktu darīt, lai zinātu kā rīkoties līdz būs pieejama mūsu pediatre.

Paldies!
Atbild:
Sadarbībā ar Dr. Ieva Kūlniece, bērnu acu ārste
Labdien, Actiņas asarošana un strutaini izdalījumi varētu būt saistīti gan ar konjunktivītu (acs ābola un plakstu gļotādas) iekaisumu, gan arī ar asaru ceļu stenozi. Arī plakstiņa tūska varētu būt gan vienā, gan otrā gadījumā. Diagnozes precizēšanai būtu nepieciešama bērnu acu ārsta konsultācija. Līdz acu ārsta apskates brīdim būtu vēlams maigi ar pirkstu pamasēt asaru maisiņa rajonu (acs mediālā kaktiņā pie deguna saknes), tīrīt izdalījumus ar novārītu ūdeni vai tēju, un paskalot izdalījumus ar...

Acis, optika / acu veselība

Ar ko ir izskaidrojamas galvassāpes pirms mēnešreizēm, kāpēc tā?
Labdien,

Esmu 40 gadus jauna, nu jau trešo mēnesi, apmēram nedēļu pirms mēnešreizēm un pirmajās dienās mokos ar stiprām durstošām galvas sāpēm. Mēnešreižu izdalījumi ir tādi kā sarecējuši gabaliņi.

Ar ko tas ir izskaidrojams, kāpēc tā? Iepriekš nebija problēmu. Pusgadu atpakaļ pārdzīvoju pamatīgu stresu.

Paldies!
Atbild:
Marina Čēma-Ozoliņa
Labdien! Jums vajadzētu apmeklēt ginekologu un tieši ar viņu izrunāt par mēnešreižu raksturu un galvassāpju saistību ar menstruālo ciklu. Vajadzētu veikt arī ultrasonogrāfiju un hormonu analīzes....

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Kādas iespējas, zāles, dabas produkti vai vēl kaut kas var samazināt stipras sāpes menstruācijas laikā, ja ir diagnoze?
Labs vakars Jūsu pusē!

Vēlos uzzināt viedokli un iespējas rast risinājumu savām problēmām: sakarā ar drausmīgām sāpēm menstruāciju laikā biju nogādāta slimnīcā, diagnoze - "algodismenoreja" . Vaicājot, kā un kas būtu jādara sāpju mazināšanai un normālai dzīvei arī to laikā, saņēmu neapmierinošu atbildi.

Tā kā atkal slimnīcā tikai nevēlējos, devos uz aptieku, jautāt farmaceitam, ko sievietes parasti lieto. Ieteica Feminalgin. Rezultāts - esmu ieguvusi blakusparādības, kuras parasti novērojamas 1 no 10 000 -Ak es laimīga, esmu viena no tām! Un tomēr - vemšana, slikta dūša, caureja, nieze un apetītes periodisks zudums, dažkārt sāpes vēderā. Nu jau nedēļu mokos, ģimenes ārsts vairāk pediatrs - mēra temp. un sver uz svariem, sūta nodot asinis un urīnanalīzes - pārsvarā viss, ar ko esmu apveltīta no viņa puses.

Ejot pie speciālistiem - dažādi viedokļi. Un šobrīd ar blakusparādībām vispār nekur īsti netieku. Tātad, mani jautājumi, kuri iespējams tekstā jau jūtami: 1. Kādas iespējas, zāles, dabas produkti vai vēl kaut kas var samazināt stipras sāpes menstruācijas laikā, ja ir diagnoze "algodismenoreja"? 2. Kā var ātrāk atbrīvoties no medikamentu(dotā situācijā Feminalgin) blakusparādībām(slikta dūša, caureja, nieze un apetītes periodisks zudums, dažkārt sāpes vēderā)? Ceru uz drīzu, izsmeļošu un skaidru atbildi.

Ar cieņu, Kitija
Atbild:
Maija Broša
Labdien, Diagnoze - "algodismenoreja" ir no tām, kas prasa individuālu pieeju un to ārstē ginekologs. Nav konkrēta medikamenta, par kuru varētu teikt, ka noteikti palīdzēs. Ir jāatrod sev piemērotākais. Ļoti labi palīdz hormonālās kontracepcijas lietošana, jo tiek sakārtota hormonālā sistēma, kuras darbības traucējumi ir viens no algodismenorejas cēloņiem. Diezgan apšaubāmi, ka blakusparādības ir tik ilgstošas. Ir jāpārliecinās, vai tā nav cita saslimšana ar līdzīgām pazīmēm....

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Vai, kad ir mēnešreizes, var palikt stāvokli?
Sveicināti!

Ar viru mēģinām ieņemt bērniņu un gribētos zināt vai, kad ir mēnešreizes, var palikt stāvokli?

No 13.datuma mēs sākām mēģināt ieņemt bērniņu un turpinājām pārējo laiku, bet šodien, sākās mēnešreizes (29.datumā). Vai tas nozīmē, ka stāvoklī nepaliku? Citas pazīmes it ka nav, ja nu vienīgais ļoti sāp krūtis un arī piebrieda. Ar pirmo bērniņu viss bija daudz vieglāk.
Atbild:
Ingrīda Šilberga
Labdien, Ir klīniski gadījumu, kad pirmos trīs grūtniecības mēnešus ir menstruācijām līdzīgas asiņošanas. Par problēmām, kad nevar ieņemt bērniņu, vajadzētu sākt satraukties ne ātrāk, kā pēc pusgada....

Ginekoloģija / sievietes veselība / dzemdības

Vai stāstīt ārstam, ka nelietoju zāles?
Labdien!

Es jau sešus gadus ārstējos psihiatrijā. Man ir šizotipiski traucējumi. Lietoju - "Haloperidol", "Depakine", "Cyclodol" un pēc vajadzības "Serdolect", bet jau trīs mēnešus neesmu lietojusi tabletes.

Psihiatrs domā, ka joprojām lietoju šos medikamentus. Balsis vairs nedzirdu, garastāvokļa svārstību nav, depresīvu vai suicidālu tieksmju nav. Bet jautājot psihiatram vai drīkstu pārtraukt lietot zāles seko kategoriska atbilde - NĒ!

Nesaprotu, vai stāstīt ārstam, ka nelietoju zāles? Un ārsts manī vispār neieklausās, ka saku - man ir labi un jūtos ok.

1. Vai man mainīt ārstu?
2. Vai arī man sākt lietot medikamentus?
Atbild:
Anita Čodere, Baiba Brokāne - Čekstere, Klīniskais psihologs un psihiatrs
Labdien, Nav viennozīmīgas atbildes uz Jūsu jautājumu, taču ārstam noteikti ir jāzina, ka izrakstītos medikamentus esat pārtraucis lietot. No slimības recidīviem neviens nav pasargāts, un ieteiktu Jums turpināt apmeklēt ārstu, kas arī izlems tālāko taktiku un ārstēšanās nepieciešamību. Jūsu slimības ārstēšanas procesā ļoti svarīga ir spēja uzticēties ārstam, tāpēc, ja šobrīd tādas uzticēšanās nav, varbūt ir vērts padomāt par ārsta maiņu, bet to varat izlemt tikai Jūs....

Ārstu privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnikas, veselības centri