medicine.lv skaitļos

Lietotāji online79
Aktīvie uzņēmumi12818
Nozares raksti1621
Ekspertu atbildes21477
Kāpēc svars stāv uz vietas?
Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]

Forums


Lolita

iespējams, tieši tāpēc, ka pārējo dienas daļu pavadāt pasīvi, strādājot pie datora, nav progresa...iesaku ik pēc stundiņas nolikt datoru malā vismaz uz 5-10 minūtēm un padarīt ko aktīvu, kādus vingrinājumus, padarboties kaut vai uz tā paša trenažiera..iziet ārā, apiet pāris apļus apkārt mājai raitā solī.. da jebko! tāpat var mēģināt sakārtot savu vielmaiņu, varbūt uzturs nepārstrādājas kā vajadzētu...ir dažādi uztura bagatinātāji, labās baktērijas, kas palīdz aktivizēt pārtikas pārstrādi un vielmaiņu.vēl esmu dzirdējusi, ka nevajag sevi spiest izdzert tos 3 litrus ūdens dienā, jādzer ir tad, kad slāpst un ar baudu, maziem malkiem, nevis uzreiz puslitru ūdens, piemēram,, jo nereti ir gadījumi, kad notiek ūdens aizture organismā un tas neļauj svaram kristies..


Jānis

varbūt ir vērts pamēģināt kādu tauku dedzinātāju, bet pie nosacījuma, ka arī pati turpināsiet kustēties un pareizi ēst...tauku dedzinātāji ir tikai palīglīdzeklis..sēžot visu dienu, nekāda dižā rezultāta nebūs.


Zane Z.

varbūt pamēģiniet papildus palietot detoksikācijas tējas...kā arī varbūt ir vērts pārbaudīt hormonus, jo esmu dzirdējusi, ka ir noteikti hormoni, kas, ja nav normā, traucē svaram mazināties..


Kristīne K.

par hormonu pārbaudi - piekrītu, ari esmu par to lasījusi un dzirdējusi no dažādiem treneriem un pati taisos šādu pārbaudi veikt, jo arī neizdodas sasniegt vēlamo rezultātu uz svariem :(


Kate

visticamāk, svars uz vietas stāv tāpēc, ka lielākā daļa dienas paiet pasīvi...visas dienas laikā vajadzētu ik pa laikam kko padarīt, ja reiz jums tāda iespēja strādāt no mājām..pamēģiniet arī pamainīt fiziskās aktivitātes, pievienot kādu grūtākus vingrinājumus.pārbaudiet veselību, varbūt ir kaut kas, kas traucē vielmaiņai, gremošanai un līdz ar to arī svara mazināšanai.


BabyYoda

hormonus var pārbaudīt..tiem tik tiešām ir liela nozīme...tomēr ieteiktu nosūtījumu uz hormonu analīzēm lūgt endokrinologam..arī ginekologam var uzjautāt... jo ģimenes ārsti var nosūtīt tikai uz valsts apmaksātu THS, bet ir vēl kaudze citu hormonu.


Svetlana Grigorjeva

Varbūt autorei vairs nav aktuāli, bet es noteikti varu ieteikt "iekustināt" svaru ar limfodrenāžu! Tīri labi pa 2 nedēļām, regulāri ejot uz procedūrām, var nomest līdz pat 3 kg. Tas, protams, viss jāmiksē ar fiziskām aktivitātēm un koriģētu ēdienkarti. Limfodrenāžas kuponus var lētāk meklēt https://www.lieliskadavana.lv vai kādā citā atlaižu portālā.


roberta

Siltuma pumpji gaisa-gaisa ir efektīvs un vides draudzīgs veids, kā apkurināt jūsu mājas vai uzņēmējdarbības telpas. Šī tehnoloģija ir raksturīga ievērojami zemākiem energijas izmaksu līmeņiem salīdzinājumā ar tradicionālajām apkures metodēm, jo tā izmanto dabīgo laika siltumu.

Tā kā gaiss ir bezmaksas un pieejams visur, siltuma pumpji gaisa-gaisa ir ekonomisks risinājums. Tie lieliski piemēroti gan jaunās būves, gan renovētās ēkās. Turklāt siltuma pumpji var tikt izmantoti ne tikai apkurei, bet arī dzesēšanai, tādēļ tie ir universāls risinājums visiem gadalaikiem.

Uzticieties mūsu pieredzei un zināšanām siltuma pumpju jomā! Mēs piedāvājam augstas kvalitātes un uzticamus siltuma pumpjus gaisa-gaisa dažādām vajadzībām. Sazinieties ar mums jau šodien, lai mēs varētu palīdzēt jums atrast labāko risinājumu jūsu apkures un dzesēšanas vajadzībām. Augstākie efektivitātes, uzticamības un klientu apkalpošanas standarti garantēti! https://klima.lt/k/silumos-siurbliai/oras-oras/

Kopā 8 komentāri