medicine.lv skaitļos

Lietotāji online397
Aktīvie uzņēmumi12815
Nozares raksti1621
Ekspertu atbildes21477
Liekais svars un diētiskie līdzekļi
Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]

Forums


Agnese

Neviens svara mazināšanas līdzeklis nepalīdzēs, ja arī pati nepieliksiet pūles pie sevis uzturēšanas formā. Vienkārši nav tādu brīnumlīdzekļu, kas mazinās svaru, kamēr jūs piekopsiet pasīvu dzīvesveidu un nekontrolēsiet uzturu. Uzskatu, ka efektīvus rezultātus var gūt tikai apvienojot visu kopā. Man savulaik labi palīdzēja vienkārši zaļā tēja bez cukura + pastaigas biežāk + 3-4 reizes nedēļā vingrošana mājās pa kādai pusstundiņai, kā arī pasekoju līdzi, ko ēdu. Viegli nebija, bet tas ir iespējams, tikai jārūda raksturs. :) Lai veicas!


Monika

atbalstu dažādas attīrošās detox tējiņas.- aptiekā pirktas vai paša vāktas .. :) taču tā vis gluži nebūs, ka tās dzerot svars sāks kristies acu priekšā..jākontrolē ēšana, produkti, ko ēdam, to daudzums un biežums...kā arī vismaz trīs reizes nedēļā var taču saņemties kādiem trim treniņiem nedēļā vismaz pa pusstundai+ pastaigām, riteņbraukšanai svaigā gaisā. jā, saņemties ir grūti, bet, kad kāds laiciņš pagājis, jau kļūst vieglāk un veselīgs dzīvesveids kļūst par ieradumu, vienkārši jātrenē savs raksturs :) lai veicas!


Jānis

ir jēga, ja paralēli arī pati cenšaties ievērot pareizu uzturu un regulāri sportot.


Zane Z.

ieteiktu attīrīt organismu ar attīrošajām detox tējām...kaut vai Tereško tējas..par tām labas atsauksmes.tāpat varbūt ir kādi noteikti produkti, kas jums traucē mazināt svaru, - to var noskaidrot, nododot speciālas analīzes...padārgi ir, bet vismaz zināsiet, ko jums ēst, ko neēst, kas organismam trūkst, lai varētu veiksmīgāk nomest svaru...neeksperimentējiet, aizejiet pie dietologa.


BabyYoda

piekrītu, ka mēģināt var, bet arī pašam jāpieliek pūles, ar uztura bagātinātājiem vien līdzēts nebūs... :( pati par to pārliecinājos... nopirku tauku dedzinātāju un kā par spīti nebija laika pieķerties aktivitātēm, iestājās pasīvais periods, proti, pa dienu darbs, bet vakarā jūra utml..arī domāju - nu būs baigais stimuls lietojot tauku dedzinātāju nodarboties ar sportu, ka nu tūliņ notievēšu...nekā... :( nākamais plānā iet uz hormonu pārbaudi, lai saprastu, kāpēc nekas no tā, ko esmu mēģinājusi, neļauj mazināt svaru..


Larisa

esmu mēģinājusi gan tauku dedzinātājus, gan attīrošās tējas, gan fiziskas aktivitātes...pēc bērna piedzimšanas nevarēju atgūt atpakaļ normālu svaru ļoti ilgi.. :( beigu beigās izrādījās, ka problēma ir hormonos, izrakstīja hormonu zāles un ar laiku viss normalizējās un svaru izdevās atgūt. šobrīd to uzturu ar fiziskām aktivitātēm un kontrolēju ko lietoju uzturā.pamēģiniet, varbut arī jūsu gadījumā vaina hormonos.veiksmi!

Kopā 6 komentāri