medicine.lv skaitļos

Lietotāji online38
Aktīvie uzņēmumi12806
Nozares raksti1615
Ekspertu atbildes21477
Kā cīnīties ar hronisku nogurumu?
Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]

Forums


Keita

Noteikti jādzer vairāk vitamīni, magnijs, b vit., d vit. - jāpārbauda, kas trūkst organismā, jāēd vairāk dārzeņi un augļi, vairāk jāuzturas svaigā gaisā - pastaigas, skriešana, nūjošana, riteņbraukšana.. jāpakonsultējas arī ar ārstu, ko viņš iesaka tieši Jūsu gadījumā.


Monika

Man tāda pati problēma - kā pienāk rudens - viss, par normālu pašsajūtu un garastāvokli no rītiem var aizmirst līdz pat pavasarim... :( tie tumšie rīti ļoti traucē pamosties, un nomāc arī vakaros, ka ātri kļūst tumšs, dienu vispār maz var redzēt, īpaši, ja ir darbs :( nezinu, ko ieteikt, pati vēl cenšos atrast atbildi uz šo jautājumu.. :(


LadyRed

Pārbaudiet d vitamīna līmeni organismā. Man šādas sūdzības bija, kad bija būtisks d vitamīna deficīts, pastāvīgi jutos nogurusi un nekam nebija spēka. Tagad jau vairāk nekā 2 gadus regulāri dzeru D vitamīnu (4000 SV), un jūtos krietni labāk - uzlabojies gan noskaņojums, gan arī ir vairāk enerģijas un spēka.


Sarmīte L.

var vēl pārbaudīt virsnieru dziedzeru hormonus un arī pārējos hormonus... kad bija līdzīgas sūdzības man, ģimenes ārsts nosūtīja pie endokrinologa un tas uz dažādām hormonu analīzēm.neatceros, kuri tieši, bet kaut kādi hormoni nebija normā, tāpēc arī pašsajūta nebija tāda kā gribētos.


Kate

ja viss iepriekšminētais - vitamīni, uzturs, aktvitātes - nelīdz (kaut gan jāpaiet ilgākam laikam, lai varētu izvērtēt), ieteiktu parunāties arī ar kādu psihologu, psihoterapeitu...jo var gadīties ka vaina ir ne tikai ārējos apstākļos, ka kaut kas trūkst, bet psiholoģiska, ar ko var tikt galā, strādājot ar sevi, piemēram, meditējot vai kā citādi..

Kopā 5 komentāri