medicine.lv skaitļos

Lietotāji online274
Aktīvie uzņēmumi12818
Nozares raksti1621
Ekspertu atbildes21477
Manikīrs ar gēllaku - vai kaitīgs?
Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]

Forums


Lolita

Nagi var tikt sabojāti, ja tos nepareizi sagatavo pirms gēllakas pārklājuma, kā arī nepareizas noņemšanas rezultātā. Piemēram, bieži klientes, kurām atauguši nagi un gēllaka sākusi maliņās atiet no naga plātnes, mēdz šo pārklājumu daļēji noplēst - līdz ar to noplēšot arī naga virsmas slāņus. Tā kategoriski darīt nedrīkst, nags acīmredzami tad tiek bojāts! Labāk uzticēt gēllakas noņemšanu speciālistam, kurš zina visu par naga uzbūvi un kā ar tiem apieties maksimāli saudzīgi.

Tāpat starp gēllakas pārklājumiem ir ieteicams dot nagam "atpūsties" kādu laiku, mēnesi, pusotru...palutināt ar kopjošiem, naga plātni atjaunojošiem līdzekļiem.

Par gēllaku sastāvu, par ķīmiju, kas izraisa onkoloģiju, - tā ir sen novecojusi informācija, jau sen ir aizliegts izmantot tās vielas, kas , iespējams, varētu veicināt veselības problēmas... un gluži vienkāršs ieteikums, ko ievērot - ir jāizvēlas kvalitatīvas gēllakas no uzticamiem, pārbaudītiem tirgotājiem, piemēram, specializētajos, profesionālajos veikalos.

Kopā 1 komentāri