medicine.lv skaitļos

Lietotāji online218
Aktīvie uzņēmumi12819
Nozares raksti1621
Ekspertu atbildes21477
Vegānisms/veģetārisms - par un pret?
Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]

Forums


WinterDream

uzskatu, ja nav nopietna iemesla atteikties no dzīvnieku valsts produktiem, tad vegānisms. veģetārisms nav tāda nepieciešamība, ko ieviest dzīvē..līdz šim, kā noprotu, taču ēdāt dzīvnieku valsts produktus? ja tas ir tīri ar mērķi notievēt, tad samazināt svaru arī var ēdot visu, bet mērenās devās, un ievērojot aktīvu dzīvesveidu..


Keita

kā modes lietu es to noteikti neatbalstu...principā kā visas modernās diētas...parasti jau veģetāru/vegānu uzturu piekopj pārsvarā dzīvnieku tiesību aizstāvji ētisku apsvērumu dēļ...es vispār nesaprotu, kā var pēkšņi izvēlēties neēst dzīvnieku valsts produktus - sanāk, visu laiku bez problēmām un sirdsapziņas pārmetumiem varēji ēst gaļu, bet tad notiek kaut kāds klikšķis un gaļas ēšana, dzīvnieku valsts produktu lietošana, šķiet kas slikts? bet tas ir tikai mans viedoklis..varbūt neesmu tik ļoti iedziļinājusies šajā tēmā..


BabyYoda

kādu laiciņu pamēģināju veģetārismu, figūras uzlabošanas nolūkos :) ... it kā jau nav grūti, jo gaļu var aizstāt ar sojas produktiem..turklāt arī ietaupīt sanāca...bet ilgi es tā nenoturējos, jo tomēr sāka pietrūkt īstas gaļas garšas..


Nils

ja gribi - esi veģetāriete vai vegāne, ja negribi - neesi...lēmumam nav jābūt atkarīgam no citu viedokļa...ja nu vienīgi uztura speciālistu, ārstu viedokli gan būtu vērts uzklausīt...vienkārši jāizpēta visa pieejamā informācija par šīm tēmām un jāsaliek uz lapiņas plusi un mīnusi un tad jāizvērtē, vajag tev to vai nē..ja vajag, tad tas jāsāk pareizi, ņemot vērā, ka visu dzīvi iepriekš ēdi gaļu, zivis utt..

Kopā 4 komentāri