medicine.lv skaitļos

Lietotāji online88
Aktīvie uzņēmumi12817
Nozares raksti1621
Ekspertu atbildes21477
Kā atmest smēķēšanu?
Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]

Forums


WinterDream

Labdien!

Tabex noteikti varat mēģināt - man draugi lietoja un saka, ka palīdzējis ļoti labi!


Rita

Ja smēķēšana visvairāk prasās stresa situācijās, tad vajadzētu atrast kaut ko citu, kas palīdz atbrīvoties no stresa. man savulaik ļoti labi domas no smēķēšanas novērsa sports - jo biežāk sportoju, jo mazāka vēlme bija uzsmēķēt, jo citādi - kāda jēga no sportošanas? Turklāt kā tolaik smēķētājai bija arī grūti veikt fiziskas aktivitātes, grūtāk elpot, tāpēc sapratu, ka viss, jāatmet. Papildus palīdzēja savākties arī nikotīna plāksteri, bet domāju, ka vislielākā nozīme ir motivācijai.


Linda

Piekrītu Ritai, sports varētu palīdzēt, jo mainās domāšana. ja abi ar sievu sāksiet sportot, piemēram, skriet, braukt ar velosipēdu vakaros pēc darba, da vienalga kaut ko aktīvu, būs vienkāršāk atmest. bet kā palīgu noteikti ir vērts izmēģināt aptiekās pieejamos līdzekļus.


BabyYoda

Brīžos, kad ir vēlme uzsmēķēt, man palīdzēja piparmētras konfektes vai košļājamā gumija. :)


Monika

nu..jāsaprot, ko smēķēšana nodara veselībai - tā ir vislielākā motivācija atmest. it īpaši, ja veselības problēmas jau radušās...piemēram, manam vīram ir hronisks klepus ar krēpām, it īpaši no rītiem..kā arī ir asinsspiediena problēmas...vairāk nekā 15 gadus smēķēja...atmeta, tiklīdz saprata, ka nav vairs labi ar veselību..


Nils

paldies par atbildēm...šķiet, sportiņš varētu būt labs risinājums, kas vairāk motivētu atmest šo ieradumu...īpaši apvienojumā ar kādu palīglīdzekli no medikamentiem... mēģināsim,! tomēr negribas sabojāt veselību pavisam :(

Kopā 6 komentāri