medicine.lv skaitļos

Lietotāji online362
Aktīvie uzņēmumi12815
Nozares raksti1619
Ekspertu atbildes21477
Pusaudža vingrošana.
Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]

Forums


Zane Z.

Manuprāt, ka vingrot var jebkurā laikā, kad cilvēks jūtas komfortabli, kad ir iedvesma u. tml., galvenais to darīt pareizi, ar iesildīšanos, atsildīšanos, ievērojot pareizu vingrojumu tehniku.


Kristīne K.

Nu tas ir apsveicami, ka bērns vispār vēlas vingrot un to dara. :) un neesmu dzirdējusi, ka laikam, kurā to dara, būtu kāda nozīme...vienīgi, ja vingro vakarā, tad varētu būt grūtāk iemigt. Mums, pieaugušajiem, jau arī nesanāk vienmēr vienā un tajā pašā laikā nodoties treniņiem. stipri šaubos, ka tā var nodarīt pāri veselībai. lai bērns vingro , kad vēlas, galvenais, ka vispār to dara! :)


Sarmīte L.

es pirmo reizi dzirdu, ka būtu jāvingro vienā un tajā pašā laikā... jums noteikti nevajadzētu atturēt bērnu no vingrošanas, kad viņam tas tīk, tikai sabojāsiet ar viņu attiecības. tieši pretēji atbalstiet. bet ja jums tomēr ir šaubas, tad iesaku palūgt padomu kādam trenerim, fizioterapeitam, pediatram, kas sniegs profesionālu atbildi, pieredzē un zināšanās balstītu.


Sapņotāja

Vingrot var jebkurā laikā un dažādos laikos, galvenais ir regularitāte un vingrojumu pareizība, slodzes piemērotība :) uz nakti gan nevajadzētu :)

Kopā 4 komentāri