medicine.lv skaitļos

Lietotāji online83
Aktīvie uzņēmumi12806
Nozares raksti1615
Ekspertu atbildes21477
Nepārejošas blaugznas jau vairāk nekā gadu - ko iesākt?
Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]

Forums


WinterDream

Ja tik ieilgusi problēma, tad prātīgāk un efektīvāk būtu doties pie dermatologa. :(


Keita

Piekrītu, man bija līdzīgi, bet es nevilku garumā un jau pēc mēneša devos pie dermatologa, kad sapratu, ka nekas nelīdz. Un tikai ar speciālista palīdzību man izdevās no šīs problēmas tikt vaļā. Noteikti iesaku aiziet pie dermatologa.


Monika

kad es biju pie dermatologa blaugznu jautājumā, man izskaidroja, ka blaugznas var veidoties gan vitamīnu trūkuma, (cinks, b vitamīns) gan stresa ietekmē, ne vienmēr sēnīšu infekcija ir pie vainas. Arī hormonālas pārmaiņas var būt pie vainas. Tā kā jāizpēta visi iespējamie cēloņi, lai saprastu, kā ārstēt blugznas.


LadyRed

ja nekas nepalīdz no līdzekļiem, izskatās, ka tiešām varētu būt saistība ar stresu, vitamīnu, minerālvielu trūkumu vai kādu citu iekšķīgu traucējumu, tāpēc labākais, ko var darīt - doties pie ārsta-dermatologa.


Agnese

kādu šampūnu ikdienā lietojat? Varbūt nav piemērots sastāva dēļ.. Vai esat mēģinājusi šampūnu ar dabīgu sastāvu? bez ķīmiskajiem SLS un SLES...


mjbjosh

Man ir tādas pašas. Pretblaugznu šampūni nepalīdzēs. Pieļauju, ka tas ir seboreiskais dermatīts. Vai ir līdzīgas “blaugznas” arī uz pieres, ap degunu, uz zoda, aiz ausīm? Uz krūšu matainās daļas (vīriešiem), muguras augšdaļā? Dermatologs būtu vislabākais, bet, ja tā ir patiesā problēma, palīdzēs šampūni, krēmi un spreji, kuru nosaukumā ir DS vai DS+. Ražotāji: Uriage, Ducray, La Roche-Posay, Bioderma, esmu redzējis arī citus, bet nosaukumus tagad no galvas neatceros. Es lietoju pirmos divus, man izrādījās visefektīvākie.

Kopā 6 komentāri