medicine.lv skaitļos

Lietotāji online488
Aktīvie uzņēmumi12806
Nozares raksti1614
Ekspertu atbildes21477
Vīriešu intīmā veselība: Biežākās saslimšanas un to profilakse : Latvijas veselības portāls | medicīnas uzņēmumi | medicine.lv

Vīriešu intīmā veselība: Biežākās saslimšanas un to profilakse

Intīmās veselības problēmas vīriešus parasti piemeklē vecuma posmā ap 40 gadiem, taču, savlaicīgi rūpējoties par vīrieša intīmo veselību, ir iespējams izvairīties vai vismaz mazināt prostatas problēmas, urīnceļu iekaisumu un impotenci. Gada farmaceite 2018, Ogres "Apotheka" aptiekas vadītāja Ilze Jaudzeme stāsta, kā izvairīties no delikātām saslimšanām un kā rīkoties, ja veselība nav bijusi pietiekami stipra. 

"Vīrieši visbiežāk nepievērš pietiekamu uzmanību savai veselībai, kā rezultātā gadiem ilgi cieš no veselības problēmām, ko bija iespējams novērst. Piemēram, nepatīkamais prostatīts nav saistīts tikai ar prostatas veselību, to var iegūt, ilgstoši pavirši izturoties pret šķietami nesaistītām saslimšanām, piemēram, bronhītu, aizdegunes vai mandeļu iekaisumu. Joprojām bieži par vīrieša veselību vairāk domā sieviete, nevis pats vīrietis. Sievietes šajā ziņā nosacīti ir priviliģētākas, jo kopš bērnības vairāk mācītas rūpēties par sevi," stāsta farmaceite.

Vīriešu intīmās veselības problēmas un padomi, kā tās risināt

Uretrīts

Uretrīts ir urīnizvadceļu iekaisums. To var izraisīt baktērijas, vīrusi, patogēnās sēnītes. Vīrieši ar urīnceļu iekaisumiem saskaras retāk nekā sievietes orgānu fizioloģiskā izvietojuma dēļ, taču arī vīriešu vidū tas ir pietiekami izplatīts. Simptomi – sāpīga urinēšana, dedzinoša sajūta, nieze, smagākos gadījumos pat strutaini izdalījumi. Lai izvairītos no uretrīta un mazinātu tā simptomus, ieteicams:

#1 Lietot zāļu tējas 

Banner 280x280

Autors: tea_3673714_640
Autors: tea_3673714_640

Lai izvairītos no uretrīta, ieteicams dzert dažādas augu tējas, kuru sastāvā ir bērza lapas, miltenes lapas, pētersīļa sakne, kadiķa augi, pelašķa laksti, brūkleņu lapas, linu sēklas, kliņģerīšu ziedi un lupstāju laksti. 

#2 Dzert sārmainus šķidrumus

Autors: aqua_3543817_640
Autors: aqua_3543817_640

Ieteicams sārmains šķidrums, piemēram, dzesēts sodas dzēriens, ko pagatavo, vienu ceturtdaļu tējkarotes sodas šķīdinot 125–200 mililitros karsta ūdens, dzērienu atdzesē un dzer. Ķermeņa vide no skābas kļūs par sārmainu, un tas palīdzēs mazināt urinēšanas radītās sāpes. Kopumā dienā pastiprināti jālieto šķidrums – glāze ūdens vai tējas stundā, vismaz desmit glāzes dienā. Lielais šķidruma apjoms palīdzēs izskalot no urīnceļiem nelabvēlīgās baktērijas. 

#3 Uzņemt C vitamīnu

Autors: cranberries_1334507_640
Autors: cranberries_1334507_640

Uretrīta gadījumā būtiski uzņemt C vitamīnu, tāpēc ieteicams lietot dzērveņu, brūkleņu, melleņu sulu, kam var pievienot klāt arī nedaudz ābolu sulas. C vitamīns aizkavēs baktēriju pielipšanu urīnceļu sieniņām un līdz ar to mazinās iekaisuma izplatību.

#4 Izmantot dabīgos antiseptiķus

Ieteicams atbrīvoties no nelabvēlīgajiem mikroorganismiem, lietojot dabīgos antiseptiķus, piemēram, eksotisko, bet efektīvo skudrkoka mizas ekstraktu. 

#5 Ievērot higiēnu

Autors: wash_hands_2631777_640
Autors: wash_hands_2631777_640

Īpaši svarīgi rūpēties par personīgo higiēnu – regulāri mazgāties un valkāt kokvilnas veļu.  

#6 Izslēgt no ēdienkartes sparģeļus, bietes un sarkano gaļu

Autors: meat_2602031_640
Autors: meat_2602031_640

Lai gan dārzeņi ir veselīgi un tos uzturā jālieto regulāri, uretrīta saasinājuma laikā ieteicams izvairīties no tādiem dārzeņiem kā sparģeļi un svaigas bietes, tomāti, zemenes, burkānu sula un citrusaugļi. Tāpat nevajadzētu iekļaut ēdienkartē sarkano gaļu. Šo produktu sastāvā esošās vielas kairina urīnceļus. Tāpat saslimšanas laikā jāizvairās no alkohola un kofeīna lietošanas, tostarp melnās tējas.

Prostatīts

Prostatīts ir prostatas dziedzeru iekaisums (prostata – golfa bumbiņas lieluma dziedzeris, kas atrodas tieši zem urīnpūšļa), un tā ir viena no izplatītākajām vīriešu intīmās veselības saslimšanām. Tā pazīmes ir sāpes dzimumloceklī un sāpīga, bieža urinēšana, kas savukārt rada nervozitāti, miega traucējumus un samazina dzimumfunkciju. 

Prostatīta profilaksei ieteicams:

#1 Zāļu tējas

Autors: cup_3526092_640
Autors: cup_3526092_640

Veselībai vērtīgas būs gan mono tējas (to sastāvā ir tikai viena auga drogas), gan augu maisījumi, piemēram, brūkleņu lapas, parastās lazdas mizas un lapas, pētersīlis (laksts, sēklas, sakne), rudzupuķu ziedi, selerijas laksti, rietumu tūjas augu dzinumi, sila viršu ziedu laksti, bērzu lapas, nātres lapas un saknes, tīruma kosa, bārbeles augļi, rasaskrēsliņš, baltā nātre, vērmele, kumelīte.
  
#2 Dabīgie līdzekļi

Prostatīta profilaksei vērtīgi dažādi dabīgie līdzekļi, kas visbiežāk iekļauti uztura bagātinātājos un paredzēti vīrieša intīmajai veselībai. Piemēram, smalkzāģzobainā sabalpalma, tai piemīt antiseptiskas un urīndzenošas īpašības, tā spēj apturēt priekšdziedzera audu augšanu, pigeja jeb Āfrikas plūme, kuras miza samazina iekaisumu, pietūkumu, mazina biežo vajadzību urinēt. Visefektīvāk pigeja iedarbosies, lietojot to kopā ar nātres sakni. Tāpat ieteicams skudrkoks un kaķa nags (iegūts no liānas "nadziņiem", ar kuriem tā pieķeras citiem džungļu augiem). 

#3 Tomāti un citi košie dārzeņi, rieksti, sēklas 

Autors: tomatoes_1887240_1280
Autors: tomatoes_1887240_1280

Vīrieša veselībai rekomendējams pārtikā lietot produktus, kas satur antioksidantus, piemēram, selēnu, cinku un citus. Ieteicams ēst daudz tomātu, īpaši termiski apstrādātu, piemēram, tomātu pastu, tvaicētus tomātus. Farmaceite uzsver, ka pirms tomātu izstrādājumu lietošanas uzturā ieteicams pārbaudīt to sastāvu, lai tajos nebūtu pārāk daudz sāls un citu garšas pastiprinātāju. Tomātus ieteicams ēst pat desmit porcijas nedēļā (viena porcija ~ viena sauja jeb ~30 grami). Tomātu lielākā vērtība – antioksidants likopēns. Tāpat daudz likopēna ir sarkano greipfrūtu, arbūzu un aprikožu sastāvā. 

Ieteicams lietot dažāda veida dārzeņus – īpaši košos dārzeņus (sarkanā paprika, violetais kāposts, baklažāns), jo tiem piemīt antioksidatīva pretvēža iedarbība, un arī kāpostu dzimtas dārzeņus, piemēram, brokoļus, ziedkāpostus,  jo tie satur vielas ar aizsargājošām īpašībām.

Uzturā vairāk būtu jālieto rieksti un sēklas, piemēram, ik dienu vajadzētu apēst sauju negrauzdētu ķirbju sēklu – tās ir vērtīgs cinka avots. Ikdienas ēdienkartē būtu jāiekļauj arī produkti, kas satur omega-3,6 un 9 taukskābes, piemēram, zivis un linu eļļu, tās samazinās pietūkumu un iekaisumu.

#4  Mazāk sēdēšanas, vairāk kustību

Autors: physiotherapy_595529_640
Autors: physiotherapy_595529_640

Viens no lielākajiem prostatīta riskiem ir sēdošs darbs. Riska grupā ir biroja darbinieki, šoferi, arī tie, kuri savu brīvo laiku pavada pie televizora vai viedierīcēm. Ilgstoša sēdēšana nelabvēlīgi ietekmē asins cirkulāciju, bet tā – prostatas veselību. Lai veicinātu apasiņošanu, tāpat jāseko līdzi ķermeņa masai, jo liekais svars rada asinsvadu problēmas.  

# 5 Samazināt vakarā uzņemtā šķidruma daudzumu

Prostatīts parasti negatīvi ietekmē miega kvalitāti, tāpēc īpaši ieteicams iespējami ierobežot pirms miega uzņemtā šķidruma daudzumu, lai mazinātu piecelšanās reižu skaitu. 

# 6 Silta vanna

Autors: bathtub_2485952_640
Autors: bathtub_2485952_640

Kā palīglīdzekli var izmantot arī aptuveni 20–40 minūtes ilgu vannošanos siltā ūdenī. Šāda procedūra samazinās iekaisumu, atslābinās, taču jāatceras, ka silta vanna nav ieteicama akūtā gadījumā, kad slimība saasinājusies.

Prostatas adenoma

Adenoma, dēvēta arī par prostatas hipertrofiju vai hiperplāziju, ir labvēlīgs prostatas dziedzera audzējs. Tās simptomi ir līdzīgi prostatītam, un aizdomu gadījumā, lai noteiktu diagnozi, nekavējoties jāvēršas pie ārsta.

"Prostatas adenomas profilaksei ieteicams ievērot tos pašus pasākumus, ko prostatīta gadījumā, bet papildus noteikti jāapmeklē ārsts, un ieteicams noteikt prostatas specifisko antigēnu, kas palīdz savlaicīgi konstatēt novirzes no normas," stāsta Ilze Jaudzeme. 

Tāpat farmaceite uzsver, ka pret prostatas veselību jāizturas nopietni, jo tās saslimšanas samazina potenci, kas ir ļoti svarīga vīrieša emocionālajai labsajūtai, kā arī palielina vēža saslimšanas risku.  

Impotence

Impotence ir seksuālā mazspēja jeb dzimumsfēras funkcionālas dabas traucējumi, kuru cēlonis visbiežāk ir psihoemocionālais fons, pārlieku augsts stresa līmenis, depresija. Taču impotence var iestāties arī dažādu slimību rezultātā, piemēram, cukura diabēta, aterosklerozes (asinsvadu pārkaļķošanās), asinsrites traucējumu gadījumā, kad asinis ir pārāk biezas. Negatīvas sekas atstāj nikotīns, jo tas traucē normālai asinsplūsmai, sašaurina mazās artērijas, un alkohols, jo tas ietekmē nervu sistēmas impulsu pārraidi, organisms pārlieku atslābst un alkohols izjauc hormonu veidošanās procesus. 

"Impotences gadījumā svarīgi saprast tās cēloni. Ja pie vainas psiholoģiski un psihoemocionāli jautājumi, piemēram, problēmas darbā vai attiecībās, situāciju var atrisināt tikai konstruktīvā veidā, novēršot cēloni. Īstermiņā, protams, impotenci var šķietami novērst ar potenci uzlabojošiem medikamentiem, taču tas nav ilgtermiņa risinājums," skaidro farmaceite.

Ieteikumi potences uzlabošanai:

# 1 Augu tējas 

Autors: clover_2715936_640
Autors: clover_2715936_640

Potences veicināšanai ieteicams dzert pļavas āboliņa, anīsa sēklu, burkānu sēklu, eleiterokoku, lupstāju, selerijas, sparģeļu un ženšeņ tējas. Labvēlīgu ietekmi atstāj arī divdaivu ginks, kas plašāk pazīstams ar nosaukumu ginkgo biloba, tā lapu tēja palīdz uzlabot perifēro asinsriti un līdz ar to arī dzimumlocekļa apasiņošanu. 

# 2 Cinks

Autors: power_1348503_640
Autors: power_1348503_640

Potenci iespējams pastiprināt, uzņemot cinku, jo tas veicina testasterona veidošanos. Profilaktiskos nolūkos ieteicamā dienas deva ir 15 miligrami dienā. 

#3 C vitamīns

Autors: berries_184449_640
Autors: berries_184449_640

C vitamīns saglabā asinsvadu elastību, tāpēc ir nozīmīgs potences uzlabotājs. Ieteicamā dienas deva ir 500 miligrami divas reizes dienā. 

#4 Zivju un naktssveces eļļa

Autors: fish_oil_1915424_640__1_
Autors: fish_oil_1915424_640__1_

Organismu labvēlīgi ietekmē omega-3 taukskābes, kas atrodamas zivju, linsēklu un smiltsērkšķu eļļā. Tāpat ieteicama naktssveces eļļa, kas vairāk zināma kā preparāts sievietes intīmās veselības uzlabošanai, taču tā labvēlīgi ietekmē arī vīriešu intīmo veselību. Zivju eļļu ieteicams lietot pa divām tējkarotēm dienā, bet naktssveces eļļu pa vienam gramam trīs reizes dienā.   

#5 Aminoskābes

Potences uzlabošanai var lietot arī aminoskābi arginīnu (L- arginīns, kas iekļauts uztura bagātinātāju sastāvā). Arginīns dod tonusu, kas pozitīvi ietekmē dzimumsfēras funkcionalitāti.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Uzņēmumi, saistīti ar raksta tematiku nozarē "Profilakse / vakcinācija":

Uzņēmumi nozarē "Profilakse / vakcinācija"

Dzelzceļa veselības centrs, SIA

Dzelzceļa veselības centrs, SIA

SIA "Dzelzceļa veselības centrs", kas ir daļa no Veselības centru apvienība (VCA)  piedāvā primāros un sekundāros medicīnas pakalpojumus pašā Rīgas centrā. Mūsu augsti kvalificētie ārsti un medicīnas personāls sniedz plaša profila ambulatoros pakalpojumus iedzīvotājiem savas dzīves vai darba vietas tuvumā, nodrošina pakalpojumus pilnā veselības aprūpes ciklā — no veselīga dzīvesveida uzturēšanas iespējām līdz diagnostikai un ārstēšanai. Pie mums ir pieejama:

Diagnostika - mamogrāfija, rentgens, ultrasonogrāfija,

Ārstniecība- ģimenes ārsti, ārsti speciālisti,

Profilakse-veselības pārbaudes - Obligātā veselības pārbaude, Šoferu un ieroču komisija, Check up programmas, vakcinācija,

 Rehabilitācija - rehabilitācijas unfizikālās medicīnas ārsti, fizioterapeiti, masieri, fizikālo procedūru kabinets.

Ar vairāk nekā 300 tūkstošiem pacientu pierakstu gadā elektroniskā pakalpojumu sistēma epoliklinika.lv kļuvusi par īpaši nozīmīgu posmu klientu apkalpošanas kultūrā VCA. 

Ārstniecības iestādes kods: 0100-54114

Nedēļas tēma

Lauma Medical kompresijas izstrādājumi

Lauma Medical kompresijas izstrādājumi

Kompresijas izstrādājumi ir viens no galvenajiem līdzekļiem vēnu varikozes slimību profilaksei un ārstēšanai. Uzzināsim vairāk par Lauma Medical kompresijas izstrādājumiem! 

Aktuālie piedāvājumi

Jo-hai-dī, kāpēc es nerūpējos par sevi ātrāk?

Jo-hai-dī, kāpēc es nerūpējos par sevi ātrāk?

Pēc smagas operācijas un ilgstošas rehabilitācijas Roberto Meloni ir atkal vesels, bet atzīst, ka daudzus mēnešus esot bijis ļoti norūpējies, vai spēs atkal normāli staigāt. Roberto stāsta par savu pieredzi, lietojot Latvijā ražotu produktu – Epsorīnu.

Ergonomisks krēsls – kādu izvēlēties, lai nesāpētu mugura?

Ergonomisks krēsls – kādu izvēlēties, lai nesāpētu mugura?

Ja, ilgstoši sēžot, jums nogurst un sāp mugura, pievērsiet uzmanību, kādu krēslu ikdienā izmantojat. Situāciju var uzlabot, parasta krēsla vietā izvēloties ergonomisku krēslu. Uzzināsim vairāk par Bambach ® Saddle Seat ergonomiskajiem krēsliem! 

Kā sagatavoties vasarai? Un ne tikai…

Kā sagatavoties vasarai? Un ne tikai…

Pavisam drīz mūs sagaida vasara, kad dzīve šķiet vienkāršāka, patīkamāka, interesantāka un garšīgāka. Šajā rakstā aplūkosim svarīgus gremošanas trakta slimību profilakses aspektus un sniegsim praktiskus padomus, kas palīdzēs rūpēties par savu organismu. 

Video

Kā ergonomiski iekārtot darba vietu, strādājot pie datora? Skaidro ergoterapeiti (VIDEO)

Kā ergonomiski iekārtot darba vietu, strādājot pie datora? Skaidro ergoterapeiti (VIDEO)

Atzīmējot Pasaules ergoterapijas dienu 27. oktobrī, Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (Austrumu slimnīca) Rehabilitācijas klīnikas ergoterapeiti ir sagatavojuši padomus un vienkāršus  ieteikumus, kurus būtu ieteicams ņemt vērā ikvienam, kurš, sēžot pie datora, veic darba pienākumus vai arī ikdienā pie datora ekrāna pavada ilgas stundas. 

Produktu testi

Testa rezultāti: "Kaleja Silks" zīda matu ruļļi veselīgām salona kvalitātes lokām

Testa rezultāti:

Martā Medicine.lv sadarbībā ar "Kaleja Silks" piedāvāja testēt zīda matu rulli veselīgai matu ieveidošanai.

MARUSHA matu toniks ar rozmarīnu matu mitrināšanai, atjaunošanai un aizsardzībai pret karstumu

MARUSHA matu toniks ar rozmarīnu matu mitrināšanai, atjaunošanai un aizsardzībai pret karstumu

Aprīlī Medicine.lv sadarbībā ar "MARUSHA Nord Ecosmetic" piedāvā testēt dabīgo matu toniku ar rozmarīnu, keratīnu un zīda proteīniem.

RUUTe pieniņš sejas ādas attīrīšanai "Liepa"

RUUTe pieniņš sejas ādas attīrīšanai

Aprīlī Medicine.lv sadarbībā ar dabiskās kosmētikas zīmolu RUUTe® piedāvā testēt sejas ādu attīrošo pieniņu "Liepa", kas domāts jebkuram sejas ādas tipam un ko var izmantot arī acu zonai. 

“Ginerra” gremošanas sistēmas veselībai

“Ginerra” gremošanas sistēmas veselībai

Aprīlī Medicine.lv sadarbīobā ar starptautisko zīmolu “Coral Club” piedāvā testēt uztura bagātinātāju “Ginerra”.

Izstāsti Latvijai veselības receptes

Dinsbergas klīnika, Dr. Santa Viltere: Izstāsti Latvijai – Veselības receptes

Dinsbergas klīnika, Dr. Santa Viltere: Izstāsti Latvijai – Veselības receptes

Vismaz reizi dzīvē ir jāpārbauda sava sirds! No aprīļa šo izmeklējumu veic arī Dinsbergas klīnikā ar jaunāko un modernāko aparatūru Latvijā. Izstāsti Latvijai dodas vizītē pie kardioloģes ar 20 gadu pieredzi - dr. Santas Vilteres.

VC4 Baltijas vēnu klīnika, Dr. Patrīcija Ivanova: Izstāsti Latvijai – Veselības receptes

VC4 Baltijas vēnu klīnika, Dr. Patrīcija Ivanova:  Izstāsti Latvijai – Veselības receptes

Patrīcija Ivanova ir asinsvadu ķirurgs, flebologs, Dr.med., docente LU Ķirurģijas katedrā, Latvijas Asinsvadu ķirurģijas biedrības biedre, Latvijas Invazīvās radioloģijas asociācijas biedre, Eiropas Asinsvadu ķirurģijas biedrības biedre, Eiropas Kardiovaskulārās un invazīvās radioloģijas biedrības biedre, nokārtojusi eksāmenu asinsvadu ķirurģijā...

Uzņēmums, kura darbības sfēra var būt līdziga raksta tematikai:

Kontakti

  1. +371 67220335
  2. +371 67799977
  3. +371 67212806
  4. +371 67233151
  5. +371 67233923
  6. +371 67224758
  7. https://www.vca.lv/
  8. dzvcadmin@dzvc.lv
  9. https://www.vca.lv/vca-poliklinikas/dzelzcels.html
  10. https://vca.lv

Darba laiks

  • P.800-2130
  • O.800-2130
  • T.800-2130
  • C.800-2130
  • P.800-2130
  • S.800-1530
  • Sv.-

Juridiskie dati

  1. 40003292259
  2. LV40003292259
  3. "Luminor Bank", AS
  4. LV92RIKO0002013283792
  5. 26.04.1996
  6. 17.05.2003

Apraksts

SIA "Dzelzceļa veselības centrs", kas ir daļa no Veselības centru apvienība (VCA)  piedāvā primāros un sekundāros medicīnas pakalpojumus pašā Rīgas centrā. Mūsu augsti kvalificētie ārsti un medicīnas personāls sniedz plaša profila ambulatoros pakalpojumus iedzīvotājiem savas dzīves vai darba vietas tuvumā, nodrošina pakalpojumus pilnā veselības aprūpes ciklā — no veselīga dzīvesveida uzturēšanas iespējām līdz diagnostikai un ārstēšanai. Pie mums ir pieejama:

Diagnostika - mamogrāfija, rentgens, ultrasonogrāfija,

Ārstniecība- ģimenes ārsti, ārsti speciālisti,

Profilakse-veselības pārbaudes - Obligātā veselības pārbaude, Šoferu un ieroču komisija, Check up programmas, vakcinācija,

 Rehabilitācija - rehabilitācijas unfizikālās medicīnas ārsti, fizioterapeiti, masieri, fizikālo procedūru kabinets.

Ar vairāk nekā 300 tūkstošiem pacientu pierakstu gadā elektroniskā pakalpojumu sistēma epoliklinika.lv kļuvusi par īpaši nozīmīgu posmu klientu apkalpošanas kultūrā VCA. 

Ārstniecības iestādes kods: 0100-54114

 
Vairāk

Atslēgvārdi

Veselibas centrs Rīgā, Diagnostikas pakalpojumi un speciālistu konsultācijas bērniem un pieaugušajiem, Ārstu komisijas.
Medicīniskā palīdzība, Veselības centrs, Veselības centri,
Ārsti, OVP, obligātās veselības pārbaudes, obligātā veselības pārbaude.
Zobārsti, Zobārstniecība, Protezēšana, Zobu higiēna, Ginekologs,
Ginekologi, Ginekoloģija, Ultrasonogrāfija, Grūtnieču aprūpe,
Urologs, Ķirurgs, Ķirurgi, Neatliekamā ķirurģiskā palīdzība,
Kardiologs, Holtera monitors, veloergometrija, Kardioloģija, Diagnostika,
Ārstniecība, Rehabilitācija, Neirologs, Neirologi, Endokrinologs,
Cukura diabēta pacienta ārstēšana, Gastroenterologs, Kuņģa
zarnu trakta slimību izmeklēšana, ārstēšana, Dermatologs, Dermatologi,
Ādas un seksuāli transmisīvo slimību ārstēšana, Oftalmologi,
Acu ārsti, Otorinolaringologi: ausu, deguna un kakla slimību ārstēšana,
Fizioprocedūras, Fizioterapijas kabinets, Masāža, fizikālā terapija,
Masāžas, Ultraskaņas terapija, gaismas terapija, ultrasonoskopija,
elektroforēze, elektromiegs, Arodslimību ārsts, Obligātās veselības pārbaudes,
Funkcionālā diagnostika, Obligātā veselības pārbaude, Transporta
vadītāju, autovadītāju, šoferu, transporta līdzekļu vadītāju
komisijas, ieroču nēsātāju medicīniskās pārbaudes, Elektrokardiogrāfija,
Rentgenogrāfija, Fibrogastroskopija, Procedūru kabinets, Vakcinācija:
difterija, ērču encefalīts, gripa, Fizioterapeits, ārstnieciskā vingrošana,
mīksto audu tehnikas, mamogrāfija ar tomosintēzi, Tatjana Zdančuka – ginekologs,
Dace Zolberga – ginekologs, Maksims Tjurins – acu ārsts, Anelija
Šugajeva – acu ārsts, Silva Rozenberga – LOR, Nijole Jaščišena – LOR,
Inna Kasterova – dermatologs, Kļims Ļeoņenko – urologs, Juris
Ročāns – ultrasonoskopija, Līga Liepa – kardiologs, Irēna
Barkovska – gastroenterologs, Viluis Sosārs – fibrogastroskopija,
Pauls Sīlis - bērnu kardiologs, ehokardoloģijas specialists, Olafs
Volrāts - bērnu ķirurgs.

Vairāk

Saistītie resursi

  • https://www.epoliklinika.lv/

Foto 24

EKG
Ginekologi
Ķirusrģija
Autovadītāju komisija
Nefrologs
Psihoterapeits
Topošo vecāku skola
Darba laiki
Endokrinologs
Kardioloģija bērniem
Kardioloģija
Kopleksā veselības pārbaude
Ķirurģija
Oftamoloģija, acu slimību ārsts
Otolaringoloģija
Traumotoloģija, ortopēdija
USG izmeklējums
VCA
Arodveselībasun arodslimību ārsts
Autovadītāju medicīniskā komisija
Bērnu kardioloģija
Ginekoloģija
Ģimenes ārsts
Ehokardiogrāfija bērniem

Mājas lapa internetā