medicine.lv skaitļos

Lietotāji online43
Aktīvie uzņēmumi12807
Nozares raksti1614
Ekspertu atbildes21477
Testa rezultāti: "Aller-Go-Nasal Spray" – sezonas jaunums pret alerģiskām iesnām : Latvijas veselības portāls | medicīnas uzņēmumi | medicine.lv

Testa rezultāti: "Aller-Go-Nasal Spray" – sezonas jaunums pret alerģiskām iesnām

Aprīlī medicine.lv sadarbībā ar SIA "Silvanols" piedāvāja testēt "Aller-Go-Nasal Spray" – inovatīvu un dabīgu līdzekli pret alerģiskām iesnām.

Laine, 34 gadi

Pieteicos testēt Aller-Go-Nasal Spray, jo regulāri nomāc alerģiskās iesnas, turklāt pavasarī tās ir īpaši izteiktas un ievērojami pasliktina dzīves kvalitāti. Nevēlējos lietot ķīmiskus preparātus, tāpēc šķita, ka tieši šis līdzeklis varētu būt man piemērots.

Iepakojums ir ērti lietojams un neliels – ļoti labi, ka to var nēsāt līdzi, neuztraucoties par to, ka tas aizņems daudz vietas. Produkta lietošanu tāpat atvieglo uzgalis, iepūst līdzekli nāsīs ir pavisam viegli.

Produktu lietoju gan profilaktiski, gan pie izteiktām iesnu izpausmēm, atbilstoši tam, kā norādīts instrukcijā. Iedarbība ir izteikti spēcīga, taču nesausina degunu. Simptomi samazinās jau pēc vienas lietošanas reizes. Paldies par iespēju pamēģināt!

Banner 280x280

Jana, 35 gadi

Vēlējos izmēģināt Aller-Go-Nasal Spray", jo novēroju, ka bieži, no rītiem pieceļoties, ir aizlikts deguns, lai gan iesnu kā tādu nav. Biežāk novēroju simptomus ziemas periodā, taču tie parādās arī pavasarī un vasarā. Līdzekli lietoju no rītiem, brīžos, kad bija aizlikts deguns.
Tas labi noņem aizlikta deguna sajūtu. "Aller-Go-Nasal Spray"; ir diezgan spēcīga mentola/eikalipta smarža, kas mazliet kož pēc iepūšanas. Šī iemesla dēļ pavisam maziem bērniem neieteiktu, jo var būt par spēcīgu. Ieteiktu lietot tiem, kam ir alerģiskas iesnas kā
reakcija uz sezonālām pārmaiņām ( putekšņi u.tml.) Kopumā produktu vērtēju pozitīvi.

Marika, 31 gads

Nolēmu pamēģināt "Aller-Go-Nasal Spray", jo manam bērnam (trīs gadi) ir regulāras iesnas pavasara sezonā. Lietoju 2 reizes dienā pāris dienu garumā, tomēr secināju, ka līdzeklis ir pārāk spēcīgs šāda vecuma bērnam, jo rada kodīgu sajūtu degunā. Jāatzīst, ka iedarbība gan
ir laba un mazina iesnas, simptomi vairs nav tik izteikti vai pazūd pavisam. Izmēģināju preparātu arī pati brīžos, kad jutu, ka parādās alerģisko iesnu simptomi, un biju ļoti apmierināta ar iedarbību. Domāju, ka bērniem, kas jaunāki par sešiem gadiem, vajadzētu
izvēlēties ko maigāku, bet pieaugušajiem produktu noteikti ieteiktu lietot pie alerģiskām iesnām. 

Diāna, 27 gadi

Pieteicos produkta Aller-Go-Nasal Spray testam portālā medicine.lv, jo ir izteiktas alerģiskās iesnas pret putekļiem. Ikdienā ar to pārlieku bieži nesastopos, taču, piemēram, braucot uz lauku mājām, iesnas ir ļoti spēcīgas un pamatīgi ietekmē pašsajūtu. No iepriekš lietotajiem preparātiem piedzīvoju nepatīkamas blakusparādības, tāpēc zāles lietot vairs nevēlējos. Izlasot produkta aprakstā, ka šī konkrētā līdzekļa sastāvā ir tikai naturālas vielas, nolēmu izmēģināt.

Līdzeklis ir pietiekami ērti lietojams, neradīja nekādas grūtības. Lietoju reizēs, kad zināju, ka nāksies atrasties vidē, kur alerģijas simptomi būs izteikti, kā arī citās situācijās, kad tie jau bija parādījušies. Līdzeklis ir spēcīgs – var just, ka tam pievienota piparmētra, līdz ar to tas
efektīvi un uzreiz atbrīvo aizliktu degunu, un elpot kļūst daudz vieglāk. Pamanīju, ka arī ilgāku laiku pēc lietošanas simptomi vairs neparādās, lai gan vidi neesmu mainījusi. Tāpat ļoti iepriecināja arī tas, ka līdzeklim nebija nekādu blakusparādību – jutos labi, gluži tāpat kā
ikdienā. Milzu paldies par šo iespēju pamēģināt – noteikti lietošu šo konkrēto produktu arī turpmāk.

Anita, 25

Jau ļoti ilgu laiku ciešu no alerģijas pret dzīvnieku spalvām - tiklīdz tuvumā ir kāds dzīvnieks, tā sāk niezēt, grauzt un asarot acis, sākas šķaudīšanas lēkmes. Taču, neskatoties uz to, dzīvnieki man ļoti patīk un pašai mājās ir kaķis, tāpēc pieņēmu lēmumu, ka lietošu kaut ko pret alerģiju, lai varētu justies kā normāls cilvēks un baudīt to prieku, ko dāvā mājdzivnieki. Līdz šim lietoju ļoti dārgu recepšu līdzekli, ko ne vienmēr varu atļauties, tāpēc medicine.lv piedāvājums testēt Aller-Go-Nasal Spray šķita saistošs, turklāt zinu, ka Silvanols ir viens no vadošajiem farmācijas uzņēmumiem, kas rada arī uzticību šim zimolam.

Līdzekli lietoju mēnesi - kā norādīts lietošanas instrukcijā. Esmu ļoti apmierināta. Pirmkārt, aerosols ievērojami lika justies labāk, alerģijas simptomi neizpaudās (pirmajās lietošanas reizēs gan vēl bija neliela acu asarošana, bet, palietojot ilgāku laiku, efektsuzlabojās). Otrkārt, produkta cena ir man daudz pieņemamāka, lietošana nesagādā nekādas grūtības, viss skaidri un saprotami aprakstīts instrukcijā. Treškārt, alerģijas simptomi, tiklīdz parādās, Aller-Go-Nasal Spray tos noņem pēc pavisam neilga brīža. Patīk arī vizuālais noformējums - košs un saistošs, taču tam nav tik liela nozīme, galvenais, ka lidzeklis ir labs un palīdz. Visticamāk, turpināšu lietot to arī turpmāk.

Paldies par šo lielisko  iespēju bez maksas izmēģināt Aller-Go-Nasal Spray un atklāt patiesi iedarbīgu pretalerģijas līdzekli.

Inga, 36

Jau kādu laiku novēroju, ka ir alerģiska reakcija uz sadzīves ķīmijas un mazgāšanas līdzekļu izgarojumiem - sākās šķaudīšana un deguna gļotādas tūska, pēc tam nelielas iesnas. Izlasot informāciju par jauno produktu, nolēmu to pamēģināt.

Patīk košais un dzīvespriecīgais iepakojums. Produktu ir ērti lietot.

Lietoju produktu mājas tīrīšanas un veļas gludināšanas laikā aptuveni 2 reizes nedēļā pa vienai devai katrā nāsī. Īsu brīdi pēc iepūšanas degunā, apstājās šķaudīšana un deguna tecēšana.

Maira, 41

Izlēmu pieteikties šī produkta testam, jo dažreiz, mājās esot, jūtu degunā pietūkumu, līdzīgi kā ir iesnu laikā, škiet, ka tas varētu būt dēl pelējuma sēnītes, kas ir izplatījusies no vannas istabas līdz pat virtuvei, kas atrodas aiz sienas..citus cēloņus neredzu, jo mājās uzturu tīrību. Turklāt ši deguna tūska izpaužas tikai tad, kad esmu mājās un uzturos virtuves un vannasistabas tuvumā. Tapēc, lai neaizietu tālāk, sapratu (protams, ne bez ārsta ieteikuma), ka man profilaksei būtu labi lietot kādu pretalergijas līdzekli. Aller-Go-Nasal Spray lietoju jau trešo nedēļu un par iepriekš minētiem simptomiem so laiku sūdzēties nav nācies, tātad aerosols tik tiešām palīdz. Turklāt to ir ļoti vienkārši lietot un arī cena priecē. Tapēc paldies medicine.lv par šo iespēju - Aller-Go-Nasal Spray man ir īsts atklājums, ko pielietošu arī turpmak.

Aleksejs, 34

Aller-Go-Nasal Spray testam pieteicos sievas dēļ, kura ir 6. grūtniecības mēnesī - viņai ir alerģija pret ziedputekšņiem. Viņas stāvoklī ļoti svarīgi ir lietot iespējami saudzējošākas iedarbības medikamentus, tāpēc mani uzreiz piesaistīja tas, ka šis pūšamais ir drošs grūtniecēm. Arī sievas ginekologs apstiprināja, ka šo līdzekli varam droši lietot, lai sieviņa vairs nemokās no drausmīgajiem alerģijas simptomiem (ādas nieze un apsārtums, deguna tūska, škaudīšana un citas alerģijas pazīmes) un arī gaidāmajam bērniņam nekaitētu. Lietošanā sieva stingri pieturas pie instrukcijas, un esam pamanījuši, ka alerģijas simptomi vairs nav tik ļoti izteikti. Varam jau mierīgi iziet pastaigā, nebaidoties, ka sieva sajutīsies slikti. Pagaidām līdzekli viņa lieto tikai 2. nedēļu, bet domāju, ka, ja turpinās lietot sistemātiski, iedarbība būs labāka -  to jautājām arī aptiekā farmaceitei, kura arī apstiprināja, ka sākumā līdzeklis var nesniegt uzreiz 100% efektu, ka tā iedarbība esot kā kuram, bet, lietojot ilgstošāk, efekts nostiprinās. Abi arī iepriekš esam lietojuši Silvanols produktus un tiem uzticamies, tapēc arī šo līdzekli, iespējams, turpināsim lietot, lai izvērtētu iedarbību ilgtermiņā.

Paldies medicine.lv un Silvanols, ka dodat izmēģināt ļoti noderīgus un labus līdzekļus veselībai.

Inga, 38

Vēlējos izmēģināt Silvanol jauno produktu "Aller-Go-Nasal Spray", jo man ir alerģiskas izpausmes uz putekļa ērcītēm un ziedputekšņiem (īpaši bērzu un nezāļu) - alerģiskais rinīts (šķavas, acis niez, iesnas un deguna tūska). Šis preparāts nav uz hormonu bāzes veidots, kas priecē. Iepakojums ir labs un ērti lietojams. Uzsāku testēt šo preparātu tad, kad alerģiskais rinīts man bija ļoti izteikts.Pirmās sajūtas bija nepatīkamas, jo deguna gļotāda jau bija sakairināta. Preparātā ir mentols vai piparmētra. Lietoju pirmajās trīs dienās četras reizes dienā, jo jau bija izveidojusies deguna tūska. Deguna tūska pārgāja trīs dienu laikā. Tagad lietoju vienu reizi dienā. Manuprāt produkts ir iedarbīgs un ļoti laba alternatīva hormonālajiem pretalerģijas līdzekļiem. Kā arī cena ir draudzīga. Man šis produkts palīdzēja, un koku un ziedu ziedēšanas laikā noteikti to lietošu, lai atvieglotu alerģiskā rinīta izpausmes.

Andris, 39

Ilgu gadu garumā, visa gada periodā, no deguna ir nelieli šķidri izdalījumi. Speciālas pārbaudes neesmu veicis, pieļāvu, ka tā ir alerģiska reakcija, tāpēc izvēlējos šo produktu izmēģināt, lietojot to ilgākā laika periodā.

Līdzeklis ir lietošanai parocīgs, vienīgi pirkstu balsts uz pūšamā uzgaļa varētu būt lielāks.

Ja pūšamais domāts kā smidzinātājs, tad tas īsti nedarbojās, 95% gadījumā no uzgaļa "izsmidzinājās" strūkla.

Iepakojuma lielums nerada neērtības. Vizuāli noformēts mūsdienīgi, ja galvenā mērķauditorija ir jauniešu grupa un nedaudz virs tās, tad tas strādā☺. Manuprāt vecāka gada gājuma cilvēkiem nosaukums neko neizteiks, ja nebūs skaidri salasāma vai saskatāma smidzinātāja pamatfunkcija.

Pirmo nedēļu lietoju to divas reizes dienā, pēc tam, kad sajutu diskomfortu.

Pēc lietošanas pārtraukšanas uzlabojumus nekonstatēju. Lietošanas laikā nāsis kļuva "sausākas", bet sajūta, ka tās ir "aizliktas" jūtami nemazinājās.

Paldies par iespēju izmēģināt šo produktu!

Autors: aller_go_nasal_spray_
Autors: aller_go_nasal_spray_

Ražotājs: SIA "SILVANOLS", Kurbada 2A, Rīga, LV-1009, Latvija

https://lv.silvanols.com/

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.

Uzņēmumi, saistīti ar raksta tematiku nozarē "Otorinolaringoloģija":

Uzņēmumi nozarē "Otorinolaringoloģija"

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Vērtīgi padomi par veselību, uzturu, rehabilitāciju, skaistumkopšanu, farmāciju, veselīgu dzīvesveidu kā iedzīvotājiem, tā profesionāļiem. Portālā ir iespēja uzdot sev interesējošo jautājumu ārstiem-speciālistiem, piedalīties foruma diskusijās, kā arī atrast vajadzīgo preci vai pakalpojumu - pieejama informācija par vairāk nekā 12 000 nozares uzņēmumu. Ja tev ir medicīnas jomas uzņēmums vai esi nozares profesionālis - tava mērķauditorija ir portālā medicine.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

Nedēļas tēma

Lauma Medical kompresijas izstrādājumi

Lauma Medical kompresijas izstrādājumi

Kompresijas izstrādājumi ir viens no galvenajiem līdzekļiem vēnu varikozes slimību profilaksei un ārstēšanai. Uzzināsim vairāk par Lauma Medical kompresijas izstrādājumiem! 

Aktuālie piedāvājumi

Jo-hai-dī, kāpēc es nerūpējos par sevi ātrāk?

Jo-hai-dī, kāpēc es nerūpējos par sevi ātrāk?

Pēc smagas operācijas un ilgstošas rehabilitācijas Roberto Meloni ir atkal vesels, bet atzīst, ka daudzus mēnešus esot bijis ļoti norūpējies, vai spēs atkal normāli staigāt. Roberto stāsta par savu pieredzi, lietojot Latvijā ražotu produktu – Epsorīnu.

Ergonomisks krēsls – kādu izvēlēties, lai nesāpētu mugura?

Ergonomisks krēsls – kādu izvēlēties, lai nesāpētu mugura?

Ja, ilgstoši sēžot, jums nogurst un sāp mugura, pievērsiet uzmanību, kādu krēslu ikdienā izmantojat. Situāciju var uzlabot, parasta krēsla vietā izvēloties ergonomisku krēslu. Uzzināsim vairāk par Bambach ® Saddle Seat ergonomiskajiem krēsliem! 

Kā sagatavoties vasarai? Un ne tikai…

Kā sagatavoties vasarai? Un ne tikai…

Pavisam drīz mūs sagaida vasara, kad dzīve šķiet vienkāršāka, patīkamāka, interesantāka un garšīgāka. Šajā rakstā aplūkosim svarīgus gremošanas trakta slimību profilakses aspektus un sniegsim praktiskus padomus, kas palīdzēs rūpēties par savu organismu. 

Video

Kā ergonomiski iekārtot darba vietu, strādājot pie datora? Skaidro ergoterapeiti (VIDEO)

Kā ergonomiski iekārtot darba vietu, strādājot pie datora? Skaidro ergoterapeiti (VIDEO)

Atzīmējot Pasaules ergoterapijas dienu 27. oktobrī, Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (Austrumu slimnīca) Rehabilitācijas klīnikas ergoterapeiti ir sagatavojuši padomus un vienkāršus  ieteikumus, kurus būtu ieteicams ņemt vērā ikvienam, kurš, sēžot pie datora, veic darba pienākumus vai arī ikdienā pie datora ekrāna pavada ilgas stundas. 

Produktu testi

Testa rezultāti: "Kaleja Silks" zīda matu ruļļi veselīgām salona kvalitātes lokām

Testa rezultāti:

Martā Medicine.lv sadarbībā ar "Kaleja Silks" piedāvāja testēt zīda matu rulli veselīgai matu ieveidošanai.

MARUSHA matu toniks ar rozmarīnu matu mitrināšanai, atjaunošanai un aizsardzībai pret karstumu

MARUSHA matu toniks ar rozmarīnu matu mitrināšanai, atjaunošanai un aizsardzībai pret karstumu

Aprīlī Medicine.lv sadarbībā ar "MARUSHA Nord Ecosmetic" piedāvā testēt dabīgo matu toniku ar rozmarīnu, keratīnu un zīda proteīniem.

RUUTe pieniņš sejas ādas attīrīšanai "Liepa"

RUUTe pieniņš sejas ādas attīrīšanai

Aprīlī Medicine.lv sadarbībā ar dabiskās kosmētikas zīmolu RUUTe® piedāvā testēt sejas ādu attīrošo pieniņu "Liepa", kas domāts jebkuram sejas ādas tipam un ko var izmantot arī acu zonai. 

“Ginerra” gremošanas sistēmas veselībai

“Ginerra” gremošanas sistēmas veselībai

Aprīlī Medicine.lv sadarbīobā ar starptautisko zīmolu “Coral Club” piedāvā testēt uztura bagātinātāju “Ginerra”.

Izstāsti Latvijai veselības receptes

Dinsbergas klīnika, Dr. Santa Viltere: Izstāsti Latvijai – Veselības receptes

Dinsbergas klīnika, Dr. Santa Viltere: Izstāsti Latvijai – Veselības receptes

Vismaz reizi dzīvē ir jāpārbauda sava sirds! No aprīļa šo izmeklējumu veic arī Dinsbergas klīnikā ar jaunāko un modernāko aparatūru Latvijā. Izstāsti Latvijai dodas vizītē pie kardioloģes ar 20 gadu pieredzi - dr. Santas Vilteres.

VC4 Baltijas vēnu klīnika, Dr. Patrīcija Ivanova: Izstāsti Latvijai – Veselības receptes

VC4 Baltijas vēnu klīnika, Dr. Patrīcija Ivanova:  Izstāsti Latvijai – Veselības receptes

Patrīcija Ivanova ir asinsvadu ķirurgs, flebologs, Dr.med., docente LU Ķirurģijas katedrā, Latvijas Asinsvadu ķirurģijas biedrības biedre, Latvijas Invazīvās radioloģijas asociācijas biedre, Eiropas Asinsvadu ķirurģijas biedrības biedre, Eiropas Kardiovaskulārās un invazīvās radioloģijas biedrības biedre, nokārtojusi eksāmenu asinsvadu ķirurģijā...

Uzņēmums, kura darbības sfēra var būt līdziga raksta tematikai:

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Medicine.lv, Latvijas veselības portāls

Kontakti

  1. +371 67770711
  2. +371 67770727
  3. serviss@latvijastalrunis.lv
  4. https://medicine.lv/
  5. +371 67770557
  6. redakcija@medicine.lv

Darba laiks

  • P.800-1700
  • O.800-1700
  • T.800-1700
  • C.800-1700
  • P.800-1600
  • S.-
  • Sv.-

Juridiskie dati

  1. 40003050681
  2. 27.12.1991
  3. 17.10.2003
  4. Rīga, Blaumaņa iela 38/40, LV-1011
  5. 2022

Apraksts

Vērtīgi padomi par veselību, uzturu, rehabilitāciju, skaistumkopšanu, farmāciju, veselīgu dzīvesveidu kā iedzīvotājiem, tā profesionāļiem. Portālā ir iespēja uzdot sev interesējošo jautājumu ārstiem-speciālistiem, piedalīties foruma diskusijās, kā arī atrast vajadzīgo preci vai pakalpojumu - pieejama informācija par vairāk nekā 12 000 nozares uzņēmumu. Ja tev ir medicīnas jomas uzņēmums vai esi nozares profesionālis - tava mērķauditorija ir portālā medicine.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

 
Vairāk

Atslēgvārdi

Medicīna, farmācija, rehabilitācija, veselība.

Medicīna, farmācija, rehabilitācija, veselība, ambulatorā palīdzība, ambulance, stacionārs, acu ārsts, ārstu komisijas, ārstu privātprakses, privātprakses, doktorāti, speciālisti, poliklīnika, poliklīnikas, veselības centri, dermatoloģija, diagnostika, elpceļu, plaušu slimības, endokrinoloģija, diabēts, fitoterapija, fleboloģija, vēnu saslimšana, gastroenteroloģija, gremošanas sistēma, ginekoloģija, dzemdības, kardioloģija, sirds un asinsvadu slimības, laboratorija, medicīnas iekārtas, instrumenti, piederumi, palīglīdzekļi, medicīnas literatūra, narkoloģija, atkarību ārstēšana, neiroloģija, nervu sistēmas saslimšanas, onkoloģija, ļaundabīgie audzēji, osteopātija, osteoporoze, otorinolaringoloģija, otolaringologs, LORS, pediatrija, bērnu veselība, plastiskā ķirurģija, rekonstruktīvā ķirurģija, podoloģija, pēdu aprūpe, vakcinācija, psiholoģija, psihoterapija, psihiatrija, reimatoloģija, kaulu, locītavu un saistaudu slimības, seksopatoloģija, seksuālā veselība, slimnīca, slimnīcas, stacionārs, traumatoloģija, ortopēdija, ķirurģija, triholoģija, matu veselība, uroloģija, veneroloģija, ādas veselība, zobārstniecība, mutes veselība, farmācija, homeopātija, medikamentu ražošana, aptiekas, rehabilitācija, fizioterapija, pirts, sauna, skaistumkopšanas salons, SPA, Biokosmētika, frizētavas, sanitārie dienesti, sociālā aprūpe, solārijs, veselības apdrošināšana, veselīgs uzturs, produktu testi, produktu atsauksmes, ziņas, medicīna enciklopēdija, digitālie pakalpojumi, reklāmraksti, baneri, biznesa profils, SEO, medicīnas ziņas, veselības padomi.


Vairāk

Saistītie resursi

Foto 7

medicine.lv aktuālie piedāvājumi
medicine.lv jautājumi un atbildes
medicine.lv meklēšana uzņēmumos
medicine.lv populārā medicīnas enciklopēdija pme
medicine.lv raksti
medicine.lv vizuālā reputācijas kampaņa
medicine.lv ziņas

Mājas lapa internetā