Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]
Forums
Kura ražotāja vakcīnai dot priekšroku? (8)
2021. gada 28. maijā 15:54un tās vakcīnas, kas Latvijā tiek pielietotas, ir super kvalitatīvas? kāpēc Jūs uzskatāt, ka Sputnik vakcīna ir nekvalitatīva? cik es esmu lasījusi, no šīs vakcīnas 98% gadījumu nav nekādu negatīvu blakņu...atšķirībā no tām, kas šobrīd šeit tiek vakcinētas..
Par Sputņiku neko negatīvu ar uguni nesameklēsi, jo tā vispār nav nekādi pārbaudīta. Man trīs reizes ir bijusi Moderna, nevienu reizi pat ne mazāko blakņu, pat dūruma vieta nesāpēja. Vācu TV viens profesors teica, ka mums ir divas lieliskas vakcīnas: Pfizer ir Mercedes, Moderna ir Rolls-Royce.
negaidiet, te nav krievija. Tik nekvalitatīvus izgudrojumus, kurus pat ārpus pašas krievijas neatzīst, Eiropā jūs nesagaidīsiet. Brauciet un krieviju, tur dabūsiet. Tikai negaidiet, ka te atzīs jūsu vakcinēšanos.
un tās vakcīnas, kas Latvijā tiek pielietotas, ir super kvalitatīvas? kāpēc Jūs uzskatāt, ka Sputnik vakcīna ir nekvalitatīva? cik es esmu lasījusi, no šīs vakcīnas 98% gadījumu nav nekādu negatīvu blakņu...atšķirībā no tām, kas šobrīd šeit tiek vakcinētas..
Es gaidu, kad un vai vispār būs Krievijas ražojums...