medicine.lv skaitļos

Lietotāji online78
Aktīvie uzņēmumi12813
Nozares raksti1616
Ekspertu atbildes21477
Kājas īkšķa kauliņa izvirzījums
Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]

Forums


Linda

Man diemžēl arī ir šāda problēma ar ļoti līdzīgiem simptomiem, tāpēc arī ļoti interesē, kā citiem veicies un vai un cik ilgā laikā izdevies izārstēt. Piekrītu Katrīnai - tas tiešām sagādā milzīgu diskomfortu. :( Lūdzu, iesakiet arī kādu labu ārstu, kas specializējies šajās lietās!


Keita

Zinu, ka profilaktiski, lai galīgi neielaistu, iesaka šādos gadījumos ik dienu vingrināt pēdas, vairākas reizes paceļoties uz pirkstgaliem un atpakaļ, tas jādara tik ilgi, kamēr var. Tādējādi tiek stipirināti pēdu muskuļi. Tāpat ir vēl tādi speciālie paklājiņi ar adatiņām, man arī mājās tāds ir - pastaigājot uz tāda 5 minūtes, sajūtas pēc tam ir fantastiskas - staigājot pa grīdu kādu brīdi liekas, ka staigāju pa vati :D Tas ne tikai veicina asinsriti pēdās, bet arī iedarbojas labvēlīgi uz visu organismu, jo pēdās ir īpaši punkti, kas saistīti ar iekšējiem orgāniem.

Domāju, ka arī apaviem ir milzīga nozīme, ja ir tāda pēdu problēma,tad vajadzētu pameklēt ortopēdiskos apavus un noteikti nevalkāt augstpapēžu kurpes vai saspīlētus apavus.

Cerams, vismaz kaut kā esmu palīdzējusi :) Lai veicas!


Lolita

Interntā redzēju, ka ir tādi spilvntiņi, kurus ieliek starp lielo un nākošo pirkstu. Tas palīdz iztaisnot ieliekumu un ar laiku pielabot izliekumu. Norādītajā video izskatījās vienkārši. Tas varētu derēt pie maza izliekuma. Savai paziņai arī tādu redzēju valkājam, viņa ir ļoti apmierināta. Prasīju, kur tādu dabūja. Teica, ka Orto centrā tādu ieteica.

Kopā 3 komentāri