medicine.lv skaitļos

Lietotāji online278
Aktīvie uzņēmumi12806
Nozares raksti1616
Ekspertu atbildes21477
Vai plānojat vakcinēties pret Covid?
Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]

Forums


Keita

Es vakcinējos ar AstraZeneca īsi pirms vakcinācija ar to tika pārtraukta un parādījās ziņas par nopietnām blakusparādībām...esmu šobrīd satraukta un nezinu, ko gaidīt... :( līdz šim gan nekādas sliktās pašsajūtas man nebija, viss bija kārtībā.


Nils

Esmu negatīvi noskaņots pret šo vakcināciju un noteikti neplānoju to darīt...arī pret gripu neesmu vakcinējies un viss kārtībā...nepatīk, ka tik daudz par šo vakcināciju tiek runāts...tā ir katra paša izvēle, vai vakcinēties.


BabyYoda

Es domāju, ka ir vērts...man ir pazīstami cilvēki, kas diezgan smagi izslimoja Covid, un līdz ar to negribētos ko tādu piedzīvot pašai, tāpēc plānoju noteikti vakcinēties.


Jānis

Esmu vakcinējies mēnesi atpakaļ. pāris dienas bija vājums un sāpēja galva.. brīžiem uznāca nelaba dūša.vakcinējos, jo darba dēļ ir daudz jābraukā uz Lietuvu, Igauniju, jātiekās ar cilvēkiem, tāpēc gribēju pasargāt gan sevi, gan savu ģimeni. Bet piekrītu, ka katram pašam jāizlemj, vakcinēties vai nē. dom;aju, jāizvērtē savs dzīvesveids un veselība un atkarībā no tā jāpieņem lēmums.


Agnese

Es neesmu ne par, ne pret vakcināciju, tā tik tiešām ir individuāla izvēle. Pati personīgi vakcinēties nevēlos, jo neredzu tam vajadzību. Arī bez vakcinācijas jūtos lieliski, domāju, ka pietiek vienkārši ievērot pastāvošos ierobežojumus, neceļot, biežāk rūpēties par higiēnu, nedrūzmēties..


WinterDream

Visticamāk, ka nevakcinēšos. Pārāk liela ažiotāža ap to visu. Tik jācer, ka nākotnē neaizliegs nevakcinētiem doties ceļojumos.. :(

Kopā 6 komentāri