medicine.lv skaitļos

Lietotāji online273
Aktīvie uzņēmumi12806
Nozares raksti1613
Ekspertu atbildes21477
Ko darīt, ja vīrs katru vakaru dzer alu? :(
Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]

Forums


LadyRed

Var mēģināt atrast kādu kopīgu vakara nodarbi, varbūt ārpus mājas, kas novērstu vīra domas no alkohola...jo, sēžot tāpat mājās pie tv, katru vakaru, var nedaudz saprast, ka viss sāk apnikt un gribas iedzert, lai paliek kaut nedaudz jautrāk...varbūt viņam tāda rutīna ir apnikusi - darbs-mājas-darbs-mājas..
Noteikti jāmēģina ieskaidrot, ka šādi vakari ne pie kā laba nenovedīs.. domāju, ka tas, ka vīrs krāc pēc iedzeršanas, jau ir signāls, par kuru aizdomāties, jo krākšana nav norma...

manās attiecībās gan šāda problēma nekad nav bijusi, bet draudzenei gan..alus dzeršana beidzās, kad abi sāka nodarboties ar sportu, skriet pa vakariem... uzsākot veselīgu dzīvesveidu, domas par neveselīgo vienkārši pazuda, jo citādi jau - kāda jēga sportot, ja pēc tam seko alus?

Cerams, vismaz nedaudz palīdzēju..


Nils

izdzirdot vārdu "narkologs", domāju, daudziem vīriešiem būs negatīvas emocijas un reakcija... ar to tā uzmanīgi ... padomājat, varbūt vaina ir jūsos, nevis vīrā? lai cik tas nežēlīgi neizklausītos, bet reizēm ir tā, ka sieva katru vakaru vīru par kaut ko "sagruzī" un tad gluži vienkārši gribas kaut kā atslābt, jo darbs jau tā rada nogurumu, bet, ja atnākot mājās, vēl sieva ir kaut ko neapmierināta, tad ir pilns komplekts... iespējams, tiešām var palīdzēt vairāk uzmanības, maiguma, kāda alternatīva, kas viņu aizraus un novērsīs domas.. bet visiem viena recepte jau nederēs, ir vienkārši jāatrod individuāla pieeja.


WinterDream

jā, ja alkohols kļuvis par ieradumu, no tā atteikties būs grūti, iespējams, tiešām vajadzētu konsultēties ar ārstu un pārliecināt vīru, ka viņš dara pāri savai veselībai...un pie reizes - arī jūsu attiecībām. jāsaprot, kas viņam svarīgāks - veselība un laimīga ģimene vai relaksācija, ko sniedz alkohols.. :( ja otrais, tad dažkārt jārīkojas nežēlīgi un jāuzstāda ultimāts vai arī jālaiž cilvēks vaļā.. :(

Kopā 3 komentāri