medicine.lv skaitļos

Lietotāji online387
Aktīvie uzņēmumi12814
Nozares raksti1619
Ekspertu atbildes21477
Homeopātija - vai ticēt?
Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]

Forums


BabyYoda

no homeopātijas esmu lietojusi acu pilienus nogurušām apsārtušām acīm, bija diezgan labi un palīdzēja. bet neko citu neesmu mēģinājusi. domāju, ka sliktāk no tā, ka pāriesi uz homeopātiskajiem līdzekļiem, nepaliks, galu galā tie ir tiešām saudzīgāki, kaut arī varbūt lēnāk iedarbojas.


Zane

ja homeopātiskie līdzekļi nebūtu iedarrbīgi, to nemaz nebūtu...vnk vairums grib ātru rezultātu, tāpēc vairāk uzticas tradicionālajiem medikamentiem, kas varbūt ārstē sekas, bet ne cēloni...homeopātiskie līdzekļi manuprāt ir krietni organismam labvēlīgāki, kaut arī ar lēnāku iedarbību...pati esmu homeopātijas piekritēja, tāpēc neko sliktu teikt nevaru.mani viss līdz šim ir apmierinājis - i pret saaukstēšanos, i iekaisumiem u . tml.


Monika

homeopātiskie līdzekļi vismaz neizraisa blaknes un tik ļoti nesadragā aknu veselību...tā kā noteikti atbalstu homeopātiju vairāk nekā tradicionālos medikamentus.


Agnese

cik man aptiekā piedāvāti homeopātiskie līdzekļi, ne reizi neviens nav tā īsti palīdzējis... :( tāpēc labāk uzticos klasiskajiem medikamentiem... kaut arī vispār neesmu diži sajūsmā, tos lietojot.. :(

Kopā 4 komentāri