medicine.lv skaitļos

Lietotāji online397
Aktīvie uzņēmumi12806
Nozares raksti1614
Ekspertu atbildes21477
Ko darīt, ja bērns ir hiperaktīvs?
Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]

Forums


WinterDream

Pamēģiniet vispirms paši aiziet uz konsultāciju pie speciālista, (bet tāda, kas vairāk specializējas bērnu psihoterapijā, uzvedības korekcijā) bez bērna, un varbūt nonāksiet pie kāda laba risinājuma. Speciālisti jau ir strādājuši ar dažādiem bērniem, gan atradīs, kā palīdzēt ari Jūsējam.


Monika

varbūt problēmas sakne ir tā, ka bērnu audzinat viena...otra vecāka aiziešana no ģimenes var dažādi atsaukties uz bērnu, bet speciālista palīdzība noteikti nepasliktinās situāciju, tieši pretēji, galvenais atrast patiešām labu speciālistu - pameklējiet atsauksmes internetā.


LadyRed

Viennozīmīgi jāvēršas pie bērnu psihologa, psihoterapeita, kas specializējas bērnu uzvedības traucējumos...


Larisa

 Noteikti jāvēršas pie bērnu psihologa vai pat psihoterapeita, jo ja ielaidīs šo problēmu, var kļūt grūtāk, pats no sevis nekas nemainīsies. 


Agnese

Kādreiz pieskatīju savas draudzenes bērnu, kurai arī bija šāda pati problēma... tikai bērns jau gāja skolā, kādā 3. klasē, bija brīvlaiks un nebija kas bērnu pieskata, jo draudzene strādāja līdz vēlam vakaram... saprotu, ka kontrolēt šādu bērnu ir ļoti grūti ... toreiz draudzene vērsās pie skolas psihologa, bet nekādas izmaiņas. arī skolotāji sūdzējās regulāri. līdz bērnu vairs šajā skolā nevēlējās pienemt. draudzene viņu aizsūtīja uz citu skolu, citā pilsētā, ar sporta novirzienu..kur bērns varēja izlikt visu savu enerģiju. pagāja laiks un bērns sāka mainīties, kļuva mierīgāks, nosvērtāks. varbūt arī jūsu bērnam trūkst fizisku aktivitāšu un jāpadomā, kā viņu noslogot? turklāt tas nāks par labu ne tikai emocionālajai veselībai bet arī veselībai kopumā. paralēli arī nekaitētu atrast kompetentu speciālistu bērnu uzvedības jautājumos.

Kopā 5 komentāri