medicine.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi12813
Nozares raksti1616
Ekspertu atbildes21477
Kā pierunāt bērnu apmeklēt zobārstu?
Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]

Forums


Monika

Mēs vienkārši caur paziņām atradām zobārstu, ļoti rekomendēja, sarunājām ar bērnu, ka vienkārši aiziesim ciemos, ka neko nedarīs, zobārsts ar bērnu jauki parunājās, parādīja dažādas interesantas lietas savā kabinetā, iedeva konfektes, uzdāvināja zobupastu, un pēc tam mājās ar bērnu aprunājāmies, ka vajadzētu zobiņus paārstēt, un viņš piekrita iet pie šī zobārsta. :)


Sarmīte L.

Mēs izdarījām tieši tāpat - bērnam iepatikās zobārsts, un viņš jau pats pēc tam jautāja, kad iesim ciemos pie zobu daktera :D


Kristīne K.

iesaku meklēt tieši bērnu zobārstu, tiem jau ir pieredze bailīgu bērnu iedrošināšanā :) mūsējam uzdāvināja foršu zobubirsti un garšīgu zobupastu, ar zobiem neko nedarīja, vnk parunājās, pastāstīja par zobu veselību rotaļīgā formā.. :D līdz beidzot bērns pats kkā nonāca pie secinājuma, ka zobi ir jāārstē, bet tikai pie konkrētā ārsta :D


Agnese21

Vai bērnam bijusi iepriekš negatīva pieredze, ka ir tādas bailes? jo mums, piemēram, nepaveicās pirmajā reizē ar zobārstu, nebija sevišķi laipns un iecietīgs pret bērnu, līdz ar to loģiski, ka bērnam sliktas atmiņas...bet tas bija daudzus gadus atpakaļ, nu jau esam atraduši to īsto un vienīgo :)


Larisa

Agnese21 - jā, diemžēl pēc reizes, kad bērnam bija sāpīga vizīte pie zobārsta, vair nekādīgi nevaru viņu pierunāt aiziet... :(

Paldies, meitenes, noteikti pamēģināšu atrast kādu tieši bērnu zobārstu un aizvest vienkārši ciemos, ir cerība, ka tas varētu palīdzēt, lai redz, ka visi zobārsti nav vienādi.


Jānis

manējam bija tā - viens pats divatā ar zobārstu palikt negribēja, bija niķīgs. bet, ja līdzi kabinetā nāca viņa vectēvs, tad nezkāpēc jutās drošībā un ļāvās zobārsta darbībām. neviens cits, ne mamma, ne es, ne ome - tikai vectēvs. varbūt ir kāds ģimenes loceklis, ar ko būtu droši arī jūsu bērnam?


Larisa

 patiesībā pat nebiju bērnam to jautājusi...varbūt viņš tiešām ar kādu kopā justos labāk.... paldies par ideju, noteikti pamēģināšu parunāt ar viņu par šo.. 

Kopā 7 komentāri