medicine.lv skaitļos

Lietotāji online318
Aktīvie uzņēmumi12814
Nozares raksti1619
Ekspertu atbildes21477
Vai bērns tiešām obligāti jāvakcinē?
Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]

Forums


Lolita

rodas jautājums - kā radušās bailes par vakcīnu blakusietekmi, ir kādi vairāki piemēri, kad citiem bērniem būtu kāda slikta reakcija bijusi? Jūs taču vakcinēja bērnībā - vai Jums bijušas kādas problēmas ar veselību pēc tam? protams, jums ir tiesības pašai lemt, neviens nedrīkst uzspiest vakcinēšanos, bet, manuprāt, pret smagākajām slimībām ar letāla iznākuma paaugstinātu risku gan vajadzētu noteikti vakcinēties, turklāt mazam bērnam imunitāte vēl tikai veidojas, viņa organisms vēl ir vājš, lai pats varētu uzveikt saslimšanu.


Monika

eSMU NOTEIKTI par vakcināciju zīdaiņiem viņu dzīves sākumposmā. jā, kad bērns paaugas un jau pats ir spējīgs izlemt, tad varbūt var arī nevakcinēties - gluži tāpat kā Jūs, kad pieaugāt. bet mazotnē noteikti vajadzētu darīt visu, lai bērniņu pasargātu no smagām saslimšanām!!


Agnese

uzskatu, ka ārstiem vajadzētu uzticēties.. tāpat vien jau vakcinēties nerekomendē, tātad ir nopietni zinātniski pamatojumi, kāpēc to vajadzētu darīt gan mazuļiem, gan pieaugušā vecumā.. arī grūtniecēm stingri iesaka vakcinēties pret garo klepu un gripu, lai veidotos antivielas gan mātes, gan bērna organismā, un lai tiktu nodrošināta abu veselība!


Sarmīte L.

es pilnībā piekrītu iepriekš izteiktajiem viedokļiem, Jums nav pamata baidīties! Droši vakcinējieties gan pati, gan arī vakcinējiet mazuli. Sargājiet sevi un bērniņu!


braske988

 mēs uzaugām vakcinēti, tāpēc nebaidieties vakcinēt savus bērnus 

Kopā 5 komentāri