medicine.lv skaitļos

Lietotāji online316
Aktīvie uzņēmumi12806
Nozares raksti1613
Ekspertu atbildes21477
Joga
Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]

Forums


Monika

iesaku pāris reizes vismaz jogas treniņus veikt kopā ar profesionāli - tagad ļoti daudz internetā var atrast online treniņu variantus - gan grupās, gan individuāli.. samācīsies no trenera visas nepieciešamās gudrības un varēsi jau pati darboties un papildināt treniņus ar jauniem vingrinājumiem:)

joga IR laba - esmu mēģinājusi, kādu pusgadu ar to nodarbojos...palīdzēja relaksēties un arī daži kilogrami bija nost...tad intensīvā dzīves režīma dēļ treniņi kļuva arvien retāki, līdz šo nodarbi pametu.. :( bet vispār, laikam tomēr vajadzētu atsākt.. un tev iesaku :)


Lolita

Viennozīmīgi uzskatu, ka nevajadzētu uz savu galvu meklēt video un pēc tiem nodarboties ar jogu... no malas šķiet, ka tas ir vienkārši, bet patiesībā ir vajadzīga milzīga izturība...ja kaut ko nepareizi sāksi darīt, tev vienkārši ātri vien pazudīs vēlme ar to nodarboties...tāpēc piekrītu Monikai, ka vismaz pirmajām reizēm vajadzētu notikt kopā ar treneri.


Edvīns Ķirsons

Piekrītu Monikai un Lolitai - uzsākt vingrošanu mājas apstākļos bez trenera, pasniedzēja mēdz būt izaicinoši. Ļoti bieži nākas izpildīt vingrojumus neprecīzi un ātri sanāk iekulties mikrotraumās.

Tomēr, ir vairāki zināmi draugi, kas par spīti visam treniņu veic paša spēkiem. Apmēram pēc mēneša, diviem zūd entuziasms un mikrotraumas liek manīt par savu esamību. Ja tam tiek pāri un nedara baigās muļķības - tad viss būs labi!

Par jogu varu ieteikt "Privātais Treniņš ar Džeinu". Viņu var atrast YouTube.
Kā arī iesaku vingrot fizioterapeitu ieteiktās nodarbības. Parasti vingrojumi ir krietni drošāki un pielaidīgāki nelielām neprecizitātēm. Kā labu fizioterapeiti varu ieteikt Ilzi. Viņai arī ir sava rubrika "Vingro ar Ilzi" YouTube kanālā, kā arī ir sava vietne https://katrudienu.lv .

Ar cieņu,
Edvīns


Agnese

Paldies, Edvīn, noteikti pamēģināšu Jūsu ieteikumus! Kā arī ņemšu vērā Lolitas un Monikas viedokli :)

Kopā 4 komentāri