medicine.lv skaitļos

Lietotāji online289
Aktīvie uzņēmumi12807
Nozares raksti1615
Ekspertu atbildes21477
Ar kādām Covid-19 vakcīnas blakusparādībām esat saskārušies?
Lai rakstītu forumā nepieciešams autorizēties: [Ienākt]

Forums


WinterDream

Man vairākas dienas bija augsta temperatūra un bezspēks, ķermenis viss sāpēja. Dzēru paracetamolu, pretsāpju līdzekļus, daudz šķidruma un viss pārgāja pamazām. Tagad jūtos labi, jau drīzumā būs otrā pote jāveic.


Jānis

Esmu saņēmis abas potes un ne no vienas man nebija nekādu blakusparādību, jutos labi, kā parasti. :)


Keita

nezinu, es neesmu vakcinējusies un arī netaisos, tāpat jūtos lieliski un neuzskatu, ka tā būtu baigā vajadzība. vienkārši jāievēro drošības pasākumi un nekāds Covids nedraudēs. Turklāt, ņemot vērā, ka vakcīna nepasargā no vīrusa, bet tikai atvieglo tā gaitu, vēl jo vairāk neredzu jēgu tai vakcīnai.


BabyYoda

no visiem maniem pazīstamajiem un viņu draugiem un radiem, kas ir vakcinējušies, neesmu dzirdējusi nekādus briesmu stāstus par blakusparādībām, bija standarta blakusparādības - galvassāpes, drudzis, sāpēja roka vietā, kur veikta vakcīna, muskuļu sāpes, kas pārgāja dažu dienu laikā un nebija kā specifiski jāārstē. pati vēl neesmu vakcinējusies, bet plānoju to darīt, jo gribu ceļot bez sarežģījumiem un cik esmu lasījusi, tad lai to varētu, agri vai vēlu visas aviokompānijas sāks pieprasīt, lai cilvēks būtu vakcinēts..

Kopā 4 komentāri