medicine.lv skaitļos

Lietotāji online410
Aktīvie uzņēmumi12806
Nozares raksti1616
Ekspertu atbildes21477
Ādas nieze pēc saskares ar ūdeni jau 2 gadus

Forums


lee_del

Varētu būt šī “Cold urticaria“ bet iespējams kādas ekzēmas paveids. Bet noteikti iesaku doties pie dermatologa.


Kristīne K.

varbūt pie vainas ūdens sastāvs?? lai nu kā, bet ir nepareizi ar to samierināties tik ilgi! :( Jums noteikti jāaiziet pie dermatologa, jo, neko nedarot, nekas arī nemainīsies (ja jau nav mainījies līdz šim), tikai cietīs Jūsu dzīves kvalitāte!


Maira

es eksperimenta pēc pamēģinātu nopirkt ūdeni pudelēs, uzsildīt to, un tad mēģināt tādā nomazgāties, lai saprastu, vai pie vainas ir krāna ūdens vai jebkāda veida ūdens. varbūt ir vērts uztaisīt ūdens pārbaudi kādā laboratorijā, iespējams, kaut kas tur nav tīrs un tāpēc Jūsu organisms tā reaģē. viennozīmīgi - bez ārsta konsultācijas nu noteikti šajā gadījumā neapieties!


Sarmīte L.

Jūs divus gadus pacietāt šo problēmu, mēģinot paša spēkiem to atrisināt? :( Diemžēl ne vienmēr mūsu spēkos ir pašiem tikt galā ar veselības traucējumiem, tāpēc jau ir domāti ārsti! Obligāti dodieties pie dermatologa!


mjbjosh

Kaut kad tā ir bijis. Bet pārgāja pats no sevis, pat neatceros, vai ko īpašu darīju vai ne. Varbūt pamaini ķermeņa kopšanas līdzekļus no parastajos veikalos nopērkamajiem uz tādiem, ko pārdod aptiekās? Tikai zini, ka Latvijas aptiekās visas tās dušas želejas, šampūni, losjoni, krēmi utt. maksā nežēlīgi daudz dārgāk nekā Eiropas interneta veikalos. Es pats lietoju divus, tikai nezinu, vai šeit ir atļauts kaut ko konkrētu ieteikt. Vēl uzskatīs par reklāmu un padzīs mani.

Kopā 6 komentāri